This website uses cookies to enhance your experience.

de geheimen achter noppies zwangerschapskledingTijdens je zwangerschap ga je door een hele bijzondere periode. Een periode waarin er veel nieuwe dingen op je pad komen. Zoveel dat je soms niet weet waar te beginnen. Je buik groeit, normale kleding gaat steeds minder lekker zitten en eigenlijk zou een nieuwe bh ook echt fijn zijn. Dan is het fijn om te weten dat Noppies aan alles heeft gedacht om jouw zwangerschapskleding zo mooi, comfortabel en functioneel mogelijk te maken.  Zodat je kan stralen in de meest mooie outfits waarin je alles kunt doen en dat helemaal past bij wie je bent.


positiebroeken


Omdat je normale broek al snel niet meer heel comfortabel zit rond de buik, vinden veel vrouwen het al vroeg in de zwangerschap fijn om een positiebroek te dragen. Deze broeken zitten lekker comfortabel rondom je groeiende buik. Door het toevoegen van een elastiek met een knoopje in de taille kun je de Noppies broeken verstellen zodat ze mooi aansluiten in het begin van de zwangerschap en dat de hele zwangerschap zal blijven doen. Noppies broeken ‘groeien’ als het ware mee met jouw lichaam, in iedere periode.

Shop Noppies broeken


jurken en bovenstukken


Het slankste punt van een vrouw is meestal de taille. Als je zwanger bent verandert dit en is het slankste punt meestal direct onder de borsten. Daar past Noppies haar pasvormen op aan. Zo zitten de striklinten, riempjes en koordjes altijd mooi onder de borsten.

Om na je zwangerschap ook nog veel plezier te hebben van jouw favoriete items is 62% van de Noppies collectie ook klaar voor de borstvoedingsperiode. Dit zie je terug in mooie knoopjes in het bovenstuk die gemakkelijk los te maken zijn. Maar ook in blinde ritsen en overslag delen. Hierdoor valt dit je niet direct op maar ben je wel helemaal voorbereid op de borstvoedingsperiode. Doordat er stretch zit in veel items zullen ze je geen knellend gevoel geven en juist meebewegen met alles wat jij wil doen gedurende je hele zwangerschap.

Shop Noppies jurken & bovenstukken


lingerie


Lingerie is een heel waardevol onderdeel. Het zorgt voor de juiste steun waar je dat nodig hebt, knelt niet en laat je vrouwelijke vormen nog mooier uitkomen. Ook zijn alle bh’s uit de collectie zo gemaakt dat je er makkelijk mee kunt voeden. De clipjes bovenaan de cup zorgen ervoor dat je in een vingerknip je cup kunt losmaken en je baby kan aanleggen. Ook heeft de sluiting altijd meerdere haakjes zodat hij kan meegroeien in omvang. Van basic met voorgevormde cup tot aan de luxere uitvoering met kanten rand over de borst. De broekjes zijn van zachte stoffen gemaakt en zijn lager aan de voorkant. Hierdoor vallen ze mooi om de groeiende buik heen. De broekjes knellen niet en maken samen met de bijpassende bh een hele stijlvolle set.


Shop Noppies lingerie
Loading
Loading