This website uses cookies to enhance your experience.

The baby’s corner wint opnieuw de Passion Star Award!

The baby’s corner wint voor de tweede keer de Passion Star Award! In 2012 won the baby’s corner reeds de Passion Star vanwege de ‘Passie voor perfectie en aandacht voor detail’. Ook dit jaar ging the baby’s corner met de award naar huis. “De kers op de taart om het 20-jarige bestaan te vieren”, glundert zaakvoerder Sonia Pypaert.

De award ging dit jaar opnieuw naar the baby’s corner vanwege onze ‘Leidenschaft durch unglaubliche Perfektion’, vrij vertaald de 'Passie voor ongelofelijke perfectie'. We werden verkozen uit maar liefst 80 deelnemers. Een prestatie waar we natuurlijk heel fier op zijn!

De grote passie voor perfectie komt al jarenlang lang tot uiting op de winkelvloer, maar wordt anno 2016 ook online en offline doorgetrokken. Een unieke winkelbeleving is zowel in de winkel als online een absoluut streefdoel voor the baby’s corner. Mede dankzij de nieuwe website, de lancering van onze webshop en de uitgave van ons eigen huisgemaakt magazine Spruitjes werd the baby’s corner voor de tweede maal trotse winnaar.

De prijs werd in Bielefeld, Duitsland, uitgereikt door de EK Servicegroup. Die groep overkoepelt maar liefst 4100 bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren van de retail en verspreid binnen heel Europa. De jury bestaat uit zes experts uit het bedrijfsleven, de industrie en de designwereld. De jury schenkt bijzondere aandacht aan de emotionele impact, kwaliteit, doelgerichtheid, de bedrijfscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en klantenloyaliteit binnen de onderneming.

De Passion Star Award onderscheidt ondernemers die dankzij hun grote passie en inspirerend ondernemerschap een succesvolle handelszaak uitbouwen waarin hun klanten steeds centraal staan.

Ook het volledige team van the baby's corner is in de wolken met de award en wenst zaakvoerders Sonia en Geert dan ook van harte proficiat met deze prestigieuze prijs!

 

 

Loading
Loading