This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER
Stokke Tripp Trapp, de eetstoel voor het leven

stokke tripp trapp, een stoel voor het leven


Over de laatste jaren genoten meer dan 11 miljoen spruitjes van hun lekkere snack of eten met de iconische eetstoel Tripp Trapp. Vandaag laat het slimme, verstelbare ontwerp nog steeds flexibiliteit toe aan je ukje met zowel een in diepte als hoogte verstelbare zit- en voetplaten. Deze ongeëvenaarde verstelbaarheid zorgt ervoor dat je kindje op elke leeftijd in een comfortabele zithouding zit. Geniet van je kleintje die in veiligheid en comfort zich ontwikkelt en bijleert, dicht bij jou aan de familietafel.


tripp trapp in een oogopslag


- Groeit mee met je kleintje vanaf geboorte tot volwassene
- Comfort, ondersteuning en vrijheid om te bewegen op elke leeftijd
- Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid
- Gemaakt in Europa, vervaardigd met kwaliteit
- Iconisch Scandinavisch ontwerp van Peter Opsvik

het begin van de tripp trapp


De Tripp Trapp is ontworpen door de Noorse ontwerper Peter Opsvik in 1972. Vanaf toen heeft de stoel, die met je spruitje meegroeit, een (r)evolutie teweeggebracht in de hele categorie van kinderzitjes. Briljant in zijn eenvoud, is hij ontworpen voor elke fase van je kleintje. De Tripp Trapp eetstoel is een echt iconisch meubelstuk en kan je leven lang gebruikt worden.

het verhaal van tripp trapp


Toen Peter Opsvik zijn zoontje Tor twee jaar oud was, ontdekte hij dat Tor zijn kinderstoel ontgroeid was en kon er geen vinden om comfortabel aan tafel te zitten met de rest van de familie. Vanuit deze observatie veranderde Peter de manier waarop we naar kinderzitjes kijken door een eetstoel te creëren die spruitjes van alle leeftijden een comfortabele, ergonomische stoel aan tafel zou geven. 

beste kwaliteit


De Tripp Trapp is voornamelijk gemaakt van Europees beuken- en eikenhout, die op verantwoordelijke wijze ingekocht worden volgens de principes van duurzaamheid. De stoel wordt al lang door vele verkozen om zijn stevigheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Beuken en eikenhout zijn natuurlijke keuzes voor het maken van duurzame meubelen. Daarom wordt de Tripp Trapp stoel geleverd met 7 jaar garantie. Het gekozen hout voor de eetstoel geeft een natuurlijk gevoel, met een mooie houtstructuur die elke stoel een unieke uitstraling geeft die in de loop van de tijd aantrekkelijker wordt.

personalisatie


Maak jouw Tripp Trapp echt af en helemaal de jouwe met een persoonlijke gravering in de stoel. Het graveren van je eetstoel is een zinvolle manier om je kleintje te laten weten dat hun stoel speciaal voor hem of haar gemaakt is. De rugleuning kan gegraveerd worden met de naam van je spruitje of een leuke bijnaam.

Loading
Loading