This website uses cookies to enhance your experience.
Suavinex Hygge - the baby's corner - shop online

suavinex premium - hygge


In de alledaagse drukte, vergeten we soms wat écht belangrijk is. Met de Hygge collectie wil Suavinex jou leren om even te stoppen en stil te staan want een pasgeboren kleintje verdient niets anders dan jouw ongebreidelde aandacht.

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be 

hygge baby!


Hygge is hét Scandinavische woord voor gezelligheid en knusheid. Het is een filosofie waarin slow en mindfull leven centraal staan met oog voor wat echt belangrijk is: vrienden, familie en alledaagse verbondenheid.

flesjes


Deze prachtige flesjes zijn gemaakt met oog voor detail. Het Hygge design met relief geeft deze unieke flessen net dat tikkeltje meer. De glazen flessen zijn 100% recycleerbaar en nemen geen geur of smaak op. Ze zijn verkrijgbaar in 120 of 240 ml en hebben een ronde, anti-koliek  fopspeen met verschillende voedingssnelheden.

Verkies je een lichte fles die je overal mee naartoe kan nemen, dan zijn de flessen in polyamide jouw ideale voedingspartner. Verkrijgbaar in 150, 270 of 360 ml met een ronde siliconen fopspeen.


fopspenen & fopspeenkettingen


De Hygge fopspenen van Suavinex hebben de dental vorm en zijn helemaal symmetrisch waardoor ze perfect in het mondje van je kleine spruit passen.


fopspeenhouder


De Hygge fopspeenhouders zien er niet alleen goed uit, ze beschermen, het fopspeen, je baby's meest kostbare bezit! De flexibele sluiting aan de bovenkant zorgt ervoor dat je de doosjes kan vastmaken aan jouw handtas, de kinderwagen, … Zo heb je dit altijd bij de hand. Bovendien kan je deze ook ombouwen en als 2 aparte doosjes gebruiken.


doseerdozen


De handige doseerdozen uit de Hygge collectie van Suavinex maken het jou als jonge ouder gemakkelijk. Neem melkpoeder en andere substanties makkelijk mee in de verschillende compartimenten van deze dozen. De tuit zorgt ervoor dat je het melkpoeder makkelijk in het flesje kan gieten.

Goed nieuws, al deze prachtige producten zijn apart en in cadeauset verkrijgbaar. 
Ontdek de prachtige collectie en geniet van de kleine dingen in het leven. Zo maak jij elke dag buitengewoon!
Loading
Loading