This website uses cookies to enhance your experience.
Thule fietskarren en fietsstoeltjes


thule fietsstoeltjes en fietskarrenDe zon schijnt, de vogels kwetteren vrolijk en jij bent in een sportieve bui. Niets leukers dan een fietstocht met het hele gezin! Of zó handig om je kleintjes mee naar school te brengen. De fietsstoeltjes van Thule zijn ideaal voor dagelijkse fietsritjes en om samen op avontuur te gaan. Je gebruikt ze, van 9 maanden tot 3 of 6 jaar, gemakkelijk, veilig en in alle comfort. De fietskarren van Thule kunnen voor verschillende activiteiten gebruikt worden, van fietsen tot joggen en wandelen en zijn super veilig. Deze kan je gebruiken van 6 maanden tot 4 jaar.

fietsstoeltje ridealong


De Thule RideAlong bestaat in een uitvoering voor vooraan en achteraan op de fiets. Beide varianten zijn makkelijk te installeren en bieden uitzonderlijk gebruiksgemak. Het achterzitje biedt jouw kleintje comfort dankzij de makkelijk verstelbare gordel en het Dual Beam-ophangsysteem dat schokken opvangt van greppels en putjes waar je over rijdt. De voetsteuntjes zijn in hoogte verstelbaar en het zitje kan in 5 standen kantelen, van mooi rechtop tot relaxstand. Thule kennende wordt natuurlijk aan meer dan alle veiligheidsnormen voldaan. Dat iemand ongewild je fietzitje ‘leent’, wordt voorkomen dankzij een Thule One-key slot.

thule ridealong

fietsstoeltje yepp


De fietsstoeltjes Yepp van Thule bestaan in varianten voor achteraan en vooraan, voor respectievelijk montage op de bagagedrager of op de zadelbuis. Alle modellen bestaan in leuke trendy kleurtjes en de materialen zijn super comfortabel voor je mini-me. De voetsteuntjes kan je op hoogte afstellen en je kleintje zit goed vastgegespt dankzij de 5-punts gordel. Alle zitjes zijn bovendien makkelijk te installeren en afsluitbaar met een sleuteltje.

thule yepp

fietskarren


Met een fietskar van Thule ben je veilig op weg. Dankzij de 5-puntsgordel, de stevige constructie en het reflecterend materiaal zit je kindje knus geborgen terwijl het volop kan rondkijken naar al het natuurschoon dat de revue passeert. Je hebt bij Thule een keuze tussen eenvoudige karren en karren met tal van opties zoals schijfremmen, instelbare vering, neerklapbare rugleuning, …  

thule fietskarren

meer dan een fietskar


Je kan de kar niet enkel gebruiken als fietskar, maar ook om mee te wandelen, en met de Thule Chariot karren kan je met een extra accessoire zelfs joggen of langlaufen.  Zo kan je in een handomdraai van de fietskar een wandelwagen maken.  Als je ze niet gebruikt kan je ze compact opvouwen.  Kortom, de multifunctionele Thule karren zijn steeds klaar om met jou op avontuur te vertrekken.

Loading
Loading