This website uses cookies to enhance your experience.
Timboo bamboetextiel | the baby's corner

maak het gezellig thuisTijd voor gezelligheid en intense nestwarmte met je gezinnetje. Creëer een oase van rust met het bamboetextiel van Timboo. Collecties die gemaakt zijn om jou en je spruitje te omarmen in alle zachtheid. De gloednieuwe kleurtjes Frosted Almond, Mellow Mauve en Whisper Green passen in hun puurheid perfect in elk interieur. Genieten is een doe-woord, ontdek wat Timboo allemaal voor jou in petto heeft:


slapen


De magie van de nacht begint wanneer de zon zachtjes achter de horizon schuift en het zandmannetje rijkelijk strooit met droomstof. Haal je hartje op bij het heerlijk warme en veilige bedlinnen van Timboo en creëer het ultieme nestje voor je spruitje. Wist je dat Timboo voor 90% gemaakt is uit bamboevezels? Duurzaam, zacht en helemaal veilig voor je kleine schat.

alles voor zoete dromen »

baden


Niets zaliger dan een heerlijk warm badje, zeker nu de dagen korter worden. Maak van het badmoment een écht wellnessmoment met de knuffelzachte badcapes, badjassen, handdoeken, ... van Timboo. De unieke samenstelling van het bamboetextiel van Timboo is met z'n immense zachtheid, ideaal om je (pasgeboren) spruitje in te wikkelen. Bovendien absorbeert de stof 60% meer dan andere badstoffen. Zo droogt je kleintje sneller en vat hij/zij minder snel kou.

Alles voor badtijd »

eten


Samen aan tafel heerlijke hapjes nuttigen en gezellig keuvelen over je dag, het is misschien wel het leukste ritueel van allemaal! Begin ermee vanaf de eerste dag, samen met je spruitje. Baby’s durven wel eens een ‘beetje’ te smossen maar laat je hierdoor zeker niet tegenhouden. Met de producten van Timboo ben jij hier helemaal op voorbereid. De slabben, bandana's, slabben met mouwen en inlegkussen beschermen je interieur en je spruitje. Ze nemen vloeistoffen snel op en zijn wasbaar op lage temperaturen, zo kan jij zorgeloos genieten met je gezin.

Alles voor heerlijke hapjes »
Loading
Loading