This website uses cookies to enhance your experience.


tales of glory: the story of your life


Hallo!  Ik ben Mieke, zaakvoerster van Maison M. Samen met mijn man  John,  fotograaf, heb ik een zoontje van 4 jaar oud: Arnaud. Ons  gelukkig  gezinnetje wordt binnenkort nog liefdevoller, want we zijn in   verwachting van ons tweede spruitje! In mijn blogs kan je lezen over deze wondermooie reis, het verzamelen van de allereerste herinneringen in onze baby milestonebox en mijn emoties hierrond.

de eerste echofoto's


Een echografie is een speciaal moment, een moment waarbij ik een afspraak met de toekomst heb. Voor mij  persoonlijk heeft een echografie telkens gemengde gevoelens. Enerzijds  ben ik dolgelukkig kennis te mogen maken met ons klein wondertje. Het  horen van de hartslag brengt rust in het geheel, wetende dat ons zoontje  het goed doet en goed groeit.

Anderzijds brengt het ook de angst  boven. Na verschillende miskramen is de onbezorgdheid van een echografie  verdwenen. Ergens sluimert het gevoel dat er iets verkeerd kan lopen.  Ik sta hier niet steeds bewust bij stil, maar ik voel bij een echo wel  de spanning in mezelf. En dan de verlossing als je hoort dat alles  verloopt zoals het hoort. Dat gevoel van opluchting en  geluk is met geen woorden te beschrijven, en wil ik koste wat het kost  bewaren en koesteren in de baby milestone box.

​Na het bezoek bij de gynaecoloog kan ik uren nagenieten van het mooie contact met ons klein wondertje. Het warme gevoel van liefde overstijgt alles. Liefde voor hem of haar, liefde voor mijn gezin en dankbaar dat we nog  een pracht van een spruitje gaan mogen opvoeden. Laten groeien en  bloeien in de buik, om daarna te laten groeien als persoon op deze  wereld.

Niets is mooier en meer puur  dan de liefde voor mijn gezin, en ik ben enorm blij dat ik deze  milestone kan koesteren in mijn baby milestone box. 
Loading
Loading