This website uses cookies to enhance your experience.


waarom een geboortelijst bij the baby’s corner?


Bij the baby’s corner is een geboortelijst iets bijzonders. Het is zóveel meer dan enkel het samenstellen van een geschenkjeslijst voor de komst van je baby. Je geboortelijst is een totaalbeleving, een ware mijlpaal in je zwangerschap en een heel persoonlijk moment tussen de ouders.

jouw droomlijst


We zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen en je zorgen delen. Er hangt een bijzondere sfeer in de winkel. Kom die ontdekken en laat je inspireren. We geven je graag advies voor je uitzet want ook al is de baby er nog niet, de nodige spulletjes verzamelen op zich is best spannend. Dit maakt dat het aanleggen van een geboortelijst bij the baby’s corner uniek is en niet te vergelijken met andere winkels.

Maak nu je geboortelijst aan »


uniek en reuzegroot (duurzaam) assortiment


de sterren onder de merken


The baby’s corner, dat is één dak met alles eronder voor baby, kind en mama. Wiegjes, flesjes, kleding, draagzakken, kinderkamers, babyfoons, badjes, autozitjes, decoratie, nachtlampjes, babyoliën, matrasjes, babyboeken: wij hebben het in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken. We zoeken samen uit wat bij jullie past.

eco-friendly en duurzaam assortiment


We zijn ouders, hebben kinderen, we willen hen zien spelen, genieten en opgroeien in de best mogelijke wereld. Als winkel voor baby, kind en mama willen ook wij hierin het verschil maken. 

We hebben besloten om onze producten heel goed te screenen op hun ecologische voetafdruk zodat je jouw geboortelijst bij the baby’s corner kan aanvullen met een heleboel producten die lokaal werden geproduceerd. Anderzijds kijken we ook naar de duurzaamheid van die productie, naar het proces en de materialen. Zo willen we een voorbeeld zijn, voor iedereen die ons bezoekt, voor iedereen, en dat met één doel: onze kinderen blakend van gezondheid en contentement zien spelen in de zuivere natuur, zwemmen in de zee en vijvers, duikelen in groene bossen. Want … We care!


hoe scoren we in vergelijking met andere winkels?


Dat zetten we voor jou even op een rijtje! The baby's corner 

  Dreambaby  

  Mimi Baby  

  Paradisio  

  De Gele Flamingo  

100% online + winkel

Cadeaubon na afsluiten t.w.v.

10%

10%

10%

10%

10%

Extra voordeel bij meerlingen

Geen aankoopverplichting

✓*

✓*

✓*

Gratis thuislevering

Merken van kinderwagens

25

12

11

17

0

Montageservice

Ook een duurzaam aanbod

Ook exclusieve merken

Persoonlijke rondleiding mogelijk

Schenkers kunnen zowel on- als offline cadeaus kopen

Ten laatste 2 weken voor de geboorte staan al jouw producten klaar   

Waarborg

 voorschot


Deze tabel is gebaseerd op online beschikbare informatie.
*Net als andere winkels maken we hierin een uitzondering voor artikelen die op maat van jou besteld worden: slaapkamermeubelen, kinderwagens, autostoelen en seizoenskleding.beheer je (online) geboortelijst, waar je wil en wanneer je wil


online geboortelijst


Onze splinternieuwe online geboortelijsttool is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot dreamlist. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen en aanvullen, controleren welke items al cadeautjes werden en uiteraard in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties.  


Tip: 
Maak je geboortelijst aan bij the baby’s corner en combineer het plezier van shoppen in de reuzegrote winkel in Nazareth met persoonlijk advies van ervaren mama’s én het gemak van een online geboortelijst die je van a tot z zelf kan beheren.

verwen je familie en vrienden…
en laat hen jou verwennen!


Een geboortelijst betekent zoveel als het schenken van cadeautjes. Wij bij the baby’s corner zorgen ervoor dat deze schenkers zorgeloos en met plezier hun groot hart laten zien. Iedereen die een cadeautje wil schenken, kan dat zowel online als offline doen. Ze kunnen de cadeautjes laten inpakken of zelfs laten leveren bij hen thuis zodat ze het heel persoonlijk aan jou kunnen overhandigen.

voordelig


Wist je dat… je na het afsluiten van je geboortelijst bij the baby’s corner een cadeaubon krijgt ter waarde van 10% van alle verkochte artikelen? Je kan dit opgespaarde bedrag nauwgezet volgen in de online oudermodule. 

In verwachting van een tweeling? Dan krijg je op elk identiek product dat je dubbel op je geboortelijst plaatst maar liefst 15% korting.

we zijn er voor je


Van harte welkom in de winkel! Wil je alles eens testen, vastpakken, voelen? Dat snappen we. Welkom dan ook in onze winkel in Nazareth op 2 minuutjes van de snelweg E17 Gent-Kortrijk! Maak een geboortelijstafspraak en kom een voor- of namiddagje bij ons langs, de koffie en je persoonlijke the baby’s corner mama verwachten je.

jouw babyuitzet staat enkele weken voor de geboorte bij ons klaar


We zorgen ervoor dat alle geboortelijstspulletjes (excl. slaapkamermeubelen) aanwezig zijn een 3-tal weken voor de geboorte. Indien de artikelen bij ons aanwezig én verkocht zijn, dan kan je ze terugvinden op de online geboortelijst onder de status ‘afhaalbaar/leverbaar’.

gratis thuislevering van alle geschenkjes


Yes! Alle geschenkjes van je geboortelijst worden gratis bij je thuis geleverd. Elke geboortelijstlegger heeft recht op een gratis levering van de slaapkamermeubelen en een gratis levering bij het afsluiten van de geboortelijst. Per extra aankoopschijf van €750 krijg je er steeds een gratis levering bovenop. Vanaf het moment dat je voor €750 aan gekochte artikelen cadeau gekregen hebt, kan je de gratis levering activeren. Je activeert de levering gemakkelijk vanuit de online oudermodule

geen aankoopverplichting


We hanteren geen aankoopverplichting* waardoor je heel vrij bent om je geboortelijst bij the baby’s corner naar hartenlust te vullen en aan te passen met wondermooie geschenkjes.

*Voor bepaalde artikelen maken we hierin een uitzondering. Dit zijn artikelen die op maat van jou besteld worden. Dit betreft slaapkamermeubelen, kinderwagens, autostoelen en seizoenskleding.

waarom vragen we een waarborg?


Leg je je geboortelijst bij the baby’s corner? Dan zorgen wij er voor dat alles verloopt zoals jij het wil. Ter garantie van deze verbintenis vragen we van jou een waarborg van €100 waarna wij zorgen voor een vlekkeloze dienstverlening. De relatie tussen jou en ons vinden we heel belangrijk en we zullen ook altijd voor je klaar staan met gepersonaliseerd advies, vanuit je comfortabele zetel of in onze winkel in Nazareth. Daar maken we het verschil met andere winkels. Deze waarborg krijg je bij afsluiten van je geboortelijst uiteraard volledig terug.


Loading
Loading