This website uses cookies to enhance your experience.


wanneer moet je een geboortelijst leggen en afsluiten?


De zwangerschap van je (eerste) spruitje brengt heel wat spannende mijlpalen met zich mee. De positieve zwangerschapstest, de eerste schopjes, de aankoop van je eerste zwangerschapskledij, … en natuurlijk ook het wanneer je best een geboortelijst gaat aanleggen of afsluiten! Laat je in dat geval bijstaan door mensen met kennis en ervaring. In onze winkel staat een volledig team van mama's en papa's voor je klaar om je te helpen met jouw babylijst en het samenstellen van je baby uitzet.wanneer is het juiste moment om je geboortelijst te leggen


Vanaf wanneer kan je best een geboortelijst leggen? Het is een vraag die wel vaker voorkomt. Het tijdstip waarop je het beste je geboortelijst aanlegt verschilt van mama tot mama. Sommige mama’s kunnen bijna niet wachten en leggen een geboortelijst wanneer ze kunnen, andere wachten liever tot een later tijdstip in de zwangerschap. Eén tip? Open een geboortelijst vanaf wanneer het  voor jou het best aanvoelt.

Wanneer is het uiterste moment dat je je geboortelijst kan aanmaken? Reken er toch op dat je een periode van een 8-tal weken voor de bevalling voorziet om een geboortelijst vast te leggen. Zo zorgen we ervoor dat al je spulletjes op tijd binnen zijn voor wanneer je kleine oogappel er zal zijn.

Last minute een geboortelijst vastleggen of samenstellen? Geen probleem. Kom gerust even langs in de winkel. We hebben heel wat op voorraad, dus van harte welkom! Doe je los van je geboortelijst een aankoop op onze webshop, dan verzenden wij jouw pakketje (mits voorraad) binnen 24u.


jouw geboortelijst openen bij the baby’s corner


Bij the baby’s corner kan je je geboortelijst op eender welk moment in de zwangerschap creëren en aanleggen. Je kan je geboortelijst gemakkelijk  online of in de winkel samenstellen. Open je lijst online en voeg gerust al wat leuke items aan je geboortelijstje toe. Je kan de hele zwangerschap extra babyspulletjes aan je lijstje toevoegen.altijd welkom om je geboortelijst vast te leggen


Klaar om jouw geboortelijst aan te leggen? We verwelkomen je graag om je geboortelijst te plannen en te realiseren. Ontdek hoe gemakkelijk het is om jouw geboortelijst online aan te maken en af te sluiten. Leuk detail: Jouw kleine spruitje krijgt in de winkel een persoonlijk huisje waar al de gekozen spulletjes van de geboortelijst worden verzameld. Veel succes met het samenstellen van jouw geboortelijst!

Loading
Loading