This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER


wanneer moet je een geboortelijst leggen?


De zwangerschap van je (eerste) spruitje brengt heel wat spannende mijlpalen met zich mee. De positieve zwangerschapstest, de eerste schopjes, de aankoop van je eerste zwangerschapskledij, … en natuurlijk ook het aanleggen van je geboortelijst!het juiste moment


Vanaf wanneer leg je een geboortelijst? Het is een vraag die wel vaker voorkomt. Het tijdstip waarop je het beste je geboortelijst aanlegt verschilt van mama tot mama. Sommige mama’s kunnen bijna niet wachten en leggen een geboortelijst zodra ze kunnen, andere wachten liever tot een later tijdstip in de zwangerschap. Eén tip? Begin eraan op het moment dat het voor jou het best aanvoelt.

Wanneer is het uiterste moment dat je je geboortelijst kan aanleggen? Reken er toch op dat je een periode van een 8-tal weken voor de bevalling voorziet. Zo zorgen we ervoor dat al je spulletjes op tijd binnen zijn voor wanneer je kleine oogappel er zal zijn.

Last minute geboortelijst? Geen probleem. Kom gerust even langs in de winkel. We hebben heel wat op voorraad, dus van harte welkom! Doe je los van je geboortelijst een aankoop op onze webshop, dan verzenden wij jouw pakketje (mits voorraad) binnen 24u.


jouw geboortelijst bij the baby’s corner


Bij the baby’s corner kan je je geboortelijst op eender welk moment in de zwangerschap creëren en aanleggen. Je kan je geboortelijst gemakkelijk aanleggen online of in de winkel. Start meteen online en voeg gerust al wat leuke items aan je lijstje toe. Je kan de hele zwangerschap extra babyspulletjes aan je lijstje toevoegen.altijd welkom


Klaar om jouw geboortelijst aan te leggen? We verwelkomen je graag om je geboortelijst te plannen en te realiseren. Ontdek hoe gemakkelijk het is om jouw geboortelijst online aan te maken. Leuk detail: Jouw kleine spruitje krijgt in de winkel een persoonlijk huisje waar al de gekozen spulletjes worden verzameld. Veel succes met het samenstellen van jouw geboortelijst!

Loading
Loading