This website uses cookies to enhance your experience.

hoe zorg ik goed voor mezelf? - zwangerschapseditie


Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Hoe kan je anders voor iemand anders zorgen als je eigen batterijen leeg zijn? Maar hoe doe je dat? Je batterijen opladen?

De mama's van the baby's corner geven jou alvast een aantal tips:

1. Neem 's avonds een warme, ontspannende douche. Zeep met lavendelextract kan helpen om rust te brengen zodat je erna helemaal relaxed bent en klaar om te gaan slapen.

2. Zorg dat je voldoende slaap kan meepikken. Als het nodig is kan je overdag een kleine powernap doen. Jouw lichaam is druk in de weer, vermoeidheid is een teken van je lichaam om rust te nemen. Luister hier zeker naar.

3. Start je ochtend langzaam. Giet jezelf een lekkere tas thee uit en geniet!Je kan hier een vast moment in je ochtendroutine van maken en onze mailtjes lezen, bijvoorbeeld ;)

4. Maak een wandeling, indien mogelijk in de natuur. Bewegen maakt je hoofd leeg en is zeer gezond. Zeker voor jou, mommy to be!

5. Verwen jezelf en zorg dat je je goed voelt in je vel. Door de zwangerschap verandert je lichaam, dat is normaal en wil niet zeggen dat jij niet (meer) kan stralen. Een mooie zwangerschapsoutfit is van onschatbare waarde en geeft jou het zelfvertrouwen dat je nodig hebt. Jij verdient het om te schitteren!

Doomoo - tetra pink
Item No. 0154096#TETRA PINK
Doomoo - tetra ocre
Item No. 0154096#TETRA OCRE
Doomoo - tetra grey
Item No. 0154096#TETRA GREY
Doomoo - tetra green
Item No. 0154096#TETRA GREEN
Loading
Loading