This website uses cookies to enhance your experience.
Zomerkledij

het zomert in je kleerkast


Ballerina of sporty girl, modieus kleintje of uit op groot comfort? Wie een stapje zet in onze winkel merkt dat het schoentje nooit wringt. Dans de zomer in en laat je zien! Geniet van de zon met deze kleurrijke kleertjes, Billie & Renée stellen jou de leukste outfits voor. Ga naar buiten, wandelend of fietsend en toon je stralende kledij.

daar is de zon


Kleine spruit, het zomert wanneer jij door de grote wereld dartelt. Op alle zonnige dagen zwier je met je jurkje, beklim je bomen met je stoere short, smelten voorbijgangers van je ongelooflijk schattige prints en kunnen je mama en papa niet stoppen met je te kussen en knuffelen.

je spruitje is koning


Zo is dat bij ons. Wij vertellen niet wat ze moeten aantrekken, daar trekken ze zich immers niets van aan. Wij luisteren naar hun koninklijke wensen en lopen af en aan als lakei met de meest feestelijke kledij. Zo kunnen zij met hun favoriete outfit naar huis en jij met de jouwe.

je favoriete outfit


Draag je het liefst comfortabel maar stoere kledij, of liever een feestelijk jurkje? Bij ons vind je verschillende stijlen en verschillende kleuren. Je zal hier zeker je favoriete outfit vinden voor deze zomer. Shop online of kom naar de winkel.
Loading
Loading