This website uses cookies to enhance your experience.


onder mama's

door Sonia Pypaert


Onder mama's is een gids die je zorgen uit handen neemt, zowel praktisch als met wijsheid. Aanstaande en jonge ouders vinden er een antwoord op al hun vragen. De emotionele rollercoaster waar ze voor het eerst mee geconfronteerd worden, hoe daarmee omgaan? Hoe kunnen ze hun oerkracht aanspreken om de ongeziene veranderingen die ze als vrouw ervaren in goeie banen te leiden. Hoe verwelkomen ze hun onzekerheden en vragen en bieden ze de baby een veilige plek in een geboorteplan. Kortom, zeeën ervaring en boomhutten vol weetjes en advies om hen hierbij te helpen.van mama tot mama


Hoe bereid je je voor op het moederschap, misschien wel de mooiste reis van je leven? En wat staat je allemaal te wachten, eens het zover is? In dit boek vinden mama’s (in spe) een eerlijk antwoord op al hun vragen.

De auteur deelt leuke tips en praktische checklists voor bij de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte. Vanuit haar jarenlange ervaring vertelt ze hoe je - ondanks vele vragen en kleine ongemakken - zoveel mogelijk kan genieten van je zwangerschap, hoe je voor de baby een veilig nestje kan bouwen, hoe je de eerste kleertjes kiest, en hoe je als nieuwe gezin de wereld kan verkennen.

En ze brengt ook haar eigen verhaal, onversneden en oprecht. Want bij het mama zijn komt nog heel wat meer kijken. Iedereen wil de allerbeste mama zijn. Maar wat is dat vandaag dan, een goede mama zijn? Zal je veranderen als vrouw, partner, dochter of schoondochter? En hoe ga je om met buikgevoel, vragen, compromissen en tegenslagen? Dit boek is onmisbare gids voor mama’s (in spe).

de auteur: sonia pypaert


Sonia Pypaert is mama, een moeder van drie onder wie een zorgenkind. Ruim 20 jaar geleden begon ze een babywinkel, the baby’s corner, als antwoord op haar meest persoonlijke noden en zorgen tijdens haar prille moederschap. Vandaag is ze een rots in de branding voor zowel aanstaande als ervaren mama’s en papa’s.

De tijd was rijp om haar eindeloze ervaring te boek te stellen. Geen droge pedagogische trukendoos maar een verhaal van vlees en bloed. Ze schreef deze warme gids vanuit het hart maar ook met beslagen kennis over babybedjes, draagdoeken en kinderwagens.

wat kan je verwachten?


Sonia's verhaal als mama

Zwanger worden anno 2020
  • Jouw wereld voor je zwanger bent
  • On the road to your baby
Zwanger!
  • Je eerste trimester: zorg voor jezelf, connect en blijf lachen
  • Je tweede trimester: praat, love yourself, plan en geniet
  • Je derde trimester: koester de laatste weken, maak contact met je baby en rust genoeg
  • Week 38-40: vertrouw op de natuur en beleef alles bewust
De drie soorten geboortelijsten

De baby is er!
  • Jouw wereld nu je mama bent

“Je bent een sterke vrouw, je hebt een intense job en dan ligt daar ineens een baby in je armen, jouw armen. Heel je wereld staat stil en je wordt overvallen door een gevoel van onmacht en honderden vragen die je wakker houden. Dankbaar ben ik over dit boek, omdat het echt steun geeft en veel angsten relativeert, tal van vragen beantwoordt en me de kracht geeft om het leven als moeder binnen te stappen met stoute schoenen en zomerse sandaaltjes aan.” 

Jolien V. – net mama geworden


verkooppunten


Onder mama's, wat niemand je ooit vertelde over het prille moederschap, kan je kopen voor €21,99 (paperback) / €17,99 (e-book). 
Het boek verschijnt op zaterdag 2 mei in de boekhandel.
een tipje van de sluier, advies van sonia

taboes 

& fabels

»

stylingtips bij zwangerschapskleding

»

meter & peter 

vragen

»

de fantastische imperfecte mama

»

"mijn mama was mijn beste leraar, een mentor van medeleven, liefde en onbevreesdheid. 

als de liefde een zoete bloem is, dan is mijn mama de mooiste roos."
- Stevie Wonder

Loading
Loading