This website uses cookies to enhance your experience.

Buggy techno arc Maclaren - black-black

Item No. 0118037#BLACK BLACK Maclaren
(0 reviews) Write a review
Price
€ 390,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description
De Techno Arc van Maclaren is ene high-tech wandelwagen met superieur comfort in een sportieve stijl.
Deze bepaalt de norm en heeft alles wat je nodig hebt in een paraplubuggy. Veiligheid staat voorop met het aluminiumframe van vliegtuigkwaliteit. Hij bevat de allerbeste kenmerken en is gebouwd met de Maclaren's wereldwijde veiligheidsnormen. Deze buggy is super manoeuvreerbaar door zijn licht gewicht, reactievermogen en vierwielophanging gekoppeld aan de mogelijkheid om snel te openen, te sluiten en met één hand te dragen, maakt de uitjes een fluitje van een cent. Comfort biedt hij door de volledig verstelbare 4-positie gevoerde, ademende stoel met voetsteun van traagschuim. Bovendien is er voldoende dekking voor bescherming tegen de natuurelementen en opslag voor babybenodigdheden.

Venster op kap bekijken
De extra grote kap, inclusief een raam, zodat u uw kostbare lading in de gaten kunt houden.

Opbergvak
Gemakkelijke toegang voor opslag, recht op de achterkant van de kap.

Gestroomlijnde wielen
Wendbare  voorwielen. De easy touch draaibare vergrendeling houdt de rit stabiel  over de ruwe grond en is bestand tegen snelle bewegingen en plotselinge  hobbels in de weg. Het lichte, hubloze, aerodynamische ontwerp van het  wiel vermindert rotatie wrijving en stress voor een soepele stille rit.

Specificaties
  • Te gebruiken vanaf 6maanden
  • 4 verschillende ligstanden
  • Gewicht: 6.31 kg
  • Kan een gewicht dragen van 25kg
Bestel nu online bij  the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen  de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van  mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading