This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER

Bumbo Babyzitje floor seat - coral

Item No. 0033893#CORAL Bumbo
(0 reviews) Write a review
Price
€ 59,99
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description
Het Babyzitje Bumbo in coral pink is het perfecte  eerste zitje voor de allerkleinsten, waarin ze voor het eerst zonder hulp rechtop zitten. Met het Bumbo Babyzitje hebben ouders niet alleen  de handen vrij, maar kunnen ze ook inspelen op tal van belangrijke ontwikkelingsgerichte momenten, zoals het voedings- en speelmoment.

Hierbovenop krijgt het kind ook de kans om de omgeving vanuit een ander perspectief te zien. Het Bumbo Babyzitje is bijzonder zacht en comfortabel. De contouren  van het zitje passen als gegoten rond het babylijfje. De veiligheidsriempjes zorgen voor een extra veiligheid en dienen dan ook steeds  vastgemaakt te worden. Daarenboven kan het zitje ook bijzonder gemakkelijk gereinigd worden en door de lichte textuur kan het ook zeer eenvoudig  meegenomen worden. Het Bumbo Babyzitje is geschikt voor kindjes van 3 tot 14 maanden.  

Opgelet: Het Bumbo Babyzitje mag enkel gebruikt worden bij kindjes die perfect hun hoofdje ZELF rechtop kunnen houden. Zonder enige vorm van hulp. Indien dit nog niet het geval is, wordt het Bumbo  zitje afgeraden.

Bestel nu online bij  the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van  mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be    
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading