This website uses cookies to enhance your experience.


sinterklaas cadeautips van an-katrien


Sinterklaas is afgelopen weekend in ons land aangekomen en alle kindjes zijn volop bezig met brieven schrijven, tekeningen en knutselwerkjes maken. Om jullie wat van de keuzestress te besparen help ik je graag een handje met het mee vervullen van de wensen van jullie kapoentjes. De zoektocht naar het ideale cadeautje van de Sint kan soms echt eindeloos lijken, daarom zet ik al mijn favorietjes (en die van mijn dochtertje, Myla) op een rijtje.

houten speelgoed


Houten speelgoed is de dag van vandaag een grote favoriet! Het is duurzaam en het staat bovendien heel mooi in het interieur. Myla heeft in haar kamertje een prachtig keukentje & marktkraampje van Little Dutch staan. Het winkeltje bracht de Sint haar trouwens vorig jaar! Dit jaar kan dit aangevuld worden moet leuke accessoires om verder mee te fantaseren.

houten speelgoed

rollenspeel speelgoed


Mama ikke doen! Niks leuker dan je kleintje zijn/haar fantasie de volle loop te laten gaan met een rollenspel. De échte grote mensenwereld nabootsen, hoe zalig is dat?

rollenspel speelgoed

multifunctioneel speelgoed


We haalden dit jaar voor Myla de Modu Dreamer Kit in huis. Een vriendje van haar had dit thuis en ze hebben er echt een héle namiddag mee gespeeld. Ze bouwden parcours, reden rondjes rond de livingtafel, vervoerden elkaar, .. het was fantastisch om te zien! Daarnaast is Stapelstein ook razend populair. Ze zijn iets opvallender met hun felle regenboogkleurtjes en je kan er ook eindeloos creatief mee zijn. De Wobbel staat hier ook al een tijdje en wordt nog steeds wekelijks gebruikt. Of het nu is om te chillen, over te stappen of op te balanceren, hij verveelt nooit.

multifunctioneel speelgoed

decoratief speelgoed


Je kent ze wel, de 'Pinterest'-kamertjes met mooie ballenbadjes in een gezellige speelhoek. Wij hebben thuis ook een ballenbad staan met glijbaan en die maakt Myla's speelkamertje meteen een pak gezelliger. In de hoek staat een leuke tipi. Deze 2 samen zijn een echte eyecatcher.

tipi's & speelhuisjes

puzzels & gezelschapsspellen


Kennen jullie de puzzels van Crocodile Creek al? Bij Myla zijn dit echt haar favorietjes! Ze zijn super kleurrijk en ook duidelijk om te maken. Daarnaast komen ze ook nog eens in een superleuke doos! Eenhoorn Fonkerflans van Haba is een topper als eerste gezelschapspelletje. Myla was helemaal verkocht door de roze verpakking en komt vaak zelf voorstellen om samen nog eens met de eenhoorns te spelen.

puzzels & gezelschapsspellen

speelgoed op wieltjes


Ons favorietje voor binnen én buiten is zeker en vast de Foxrider. Zo'n zalig driewielertje want hij ziet er ook nog een heel mooi uit.
  
speelgoed op wieltjes
Loading
Loading