This website uses cookies to enhance your experience.

doop-, suite- &
ceremoniekleding


wondermooie collecties voor jongens en meisjes tot 16 jaar


Als mama van jong kindjes weet je hoe leuk het is om jezelf op speciale gelegenheden eens helemaal uit te dossen. En wat is er nu schattiger dan een baby of kindje in mooie doop- of suitekledij? Bij The Baby's Corner hebben we een groot assortiment aan baby- en kinderkleding die perfect is voor feesten en trouwerijen.

in store

nazareth & hasselt

Maa - zat, 10u-18u

shop de mooiste

feestmerken nu ook online!

shop online


communiecollecties 2023


De sterren onder de merken? Wij hebben ze voor jou! 

voor jongens


 Jongens vinden hun favoriete outfit in the baby’s corner. Je vindt er een waaier aan Belgische en internationale kinderkledingmerken, in verschillende stijlen. In merken zoals Matisse & Henri, Blue Bay, Ralph Lauren, Red Limit, Gymp en Tommy Hilfiger zal je zoontje ongetwijfeld de show stelen.

voor meisjes


In the baby's corner vind je een uitgebreide en unieke collectie feestkleding voor meisjes tot 16 jaar. Denk maar aan de mooie gecentreerde kleedjes van Gymp en Blue Bay. Voor op en top feestelijke kleding kan je een kijkje nemen bij de collecties van Linea Rafaelli, Miss Leod, Mimilú en Aletta.

Ook stoere girls met een hart voor mode kunnen bij ons terecht voor hun communie outfit: merken zoals Rtb, Tommy Hilfiger en zoveel meer.Loading
Loading