This website uses cookies to enhance your experience.

communie- &
lentefeestkleding 2022


wondermooie collecties voor jongens en meisjes tot 16 jaar


Vlinders en kriebels in de buik. Daar staat je spruitje mee op wanneer zijn of haar communiefeest of lentefeest aangebroken is. Tijd om te schitteren, tijd om te stralen, in stijl natuurlijk! In the baby's corner vind je een uitgebreide en unieke collectie van communiekleding voor meisjes en jongens tot 16 jaar. Bij the baby’s corner is feestkleding & communiekleding kiezen een ware beleving! Feestelijke kleding kiezen doe je immers niet elke dag,  daarom willen wij je graag helpen met persoonlijk advies en een warm onthaal. Zo kan je kleine oogappel piekfijn uitgedost én trots de winkel naar buiten wandelen, met zijn of haar perfecte droomoutfit.

TIP: Hét perfecte communiekleedje danst net boven de knie. Dat fleurt op! Strak in het pak! Springtime!

in store pop-up 

communie & lentefeestshop

Maa - zat, 10u-18u

shop de mooiste 

feestmerken nu ook online!

shop online


communiecollecties 2022


De sterren onder de merken? Wij hebben ze voor jou! 

voor jongens


 Jongens vinden hun favoriete outfit in the baby’s corner. Je vindt er een waaier aan Belgische en internationale kinderkledingmerken, in verschillende stijlen. In merken zoals Blue Bay, Ralph Lauren, Red Limit, Gymp, Tommy Hilfiger en Varones zal je zoontje ongetwijfeld de show stelen.

voor meisjes


In the baby's corner vind je een uitgebreide en unieke collectie feestkleding & communiekleding voor meisjes tot 16 jaar. Denk maar aan de mooie gecentreerde kleedjes van Gymp en Blue Bay. Voor op en top feestelijke kleding kan je een kijkje nemen bij de collecties van Linea Rafaelli, Miss Leod, Mimilú en Monnalisa.

Ook stoere girls met een hart voor mode kunnen bij ons terecht voor hun communie outfit: merken zoals Rtb, Tommy Hilfiger en zoveel meer.



Loading
Loading