This website uses cookies to enhance your experience.


de voordelen van een online geboortelijst


Bij het aanleggen van een geboortelijst willen we toekomstige mama’s en papa's het leven makkelijk maken, daarom bieden we een online geboortelijst aan. Wil je jouw bezoek aan de winkel graag voorbereiden of wil je als zwangere mama op je gemakje de babyuitzet van je dromen zelf samenstellen? Surf dan zeker verder en leg je geboortelijst online aan.

Onze splinternieuwe geboortelijsttool op onze website is ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt en je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen, aanvullen en bekijken welke items al cadeautjes werden. Lees in alle rust de inspirerende artikels van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties. Onthou dat ons team van mama’s er voor jou is. Heb je vragen of nood aan advies, aarzel niet ons te contacteren.


10 voordelen van een online geboortelijst bij the baby's corner1.


Heel eenvoudige en snelle online registratie waarna je meteen aan de slag kan.

2.


Je geboortelijst is 100% online beheerbaar, van a tot z. Je kan ze online aanmaken, aanpassen, artikelen toevoegen en afsluiten.

3.


Voeg geschenkjes toe uit de overzichtelijke online catalogus met een duidelijk woordje uitleg bij elk product. Kies uit een ruim assortiment met heel wat duurzame producten en exclusieve merken.

4.


Activeer je online geboortelijst voor de geboorte en laat vrienden en familie naar hartenlust geschenkjes op voorhand kopen.

5.


Drie weken voor de geboorte staan alle spulletjes voor jou gereserveerd in je persoonlijk geboortelijsthuisje in de winkel.

6.


Cadeautjestijd! Bij elke aankoop online of in de winkel van een geschenkje word je via e-mail op de hoogte gebracht.

7.


Cadeautjes kunnen wereldwijd gekocht worden met als optie om deze bij de schenker zelf af te leveren. Levering van de geschenkjes is mogelijk in heel Europa.

8.


Je geschenkjes worden naar je verzonden op het moment dat jij wil. Je bepaalt zelf wanneer je een gratis levering of afhaling activeert.

9.


Je ontvangt bij het afsluiten van je online geboortelijst 10% cadeaubon van al je gekochte spulletjes. Deze waardebon is 1 jaar geldig.

10.


Een vraag? Ontdek onze online begeleidende gids, stuur een mailtje naar klantendienst@babyscorner.be, bel naar 09 381 12 70 of kom even op bezoek bij ons team van mama’s in de winkel.


welkom in de winkel


Niets zo makkelijk als online je geboortelijst aanmaken, maar kom zeker eens op bezoek en laat je royaal ontvangen, voel je als in een sprookje de koning te rijk met al het moois dat the baby’s corner etaleert maar vooral: kom het allemaal maar eens uitproberen, besnuffelen, vastpakken en vraag ons honderduit!
Loading
Loading