This website uses cookies to enhance your experience.

ontzettend mooie doopkleding

Ware prinsjes en prinsesjes tijdens het doopfeest met prachtige doopkleding van the baby's corner: verfijnd, elegant, romantisch, lieflijk, ... voor ieder wat wils.

Het doopfeest van je oogappel is een feestelijk gebeuren!

traditie of toch iets moderner? Traditiegetrouw wordt er vaak gekozen voor kleding in lichte kleuren, voornamelijke wit, voor zowel jongens als voor meisjes. Een wit pakje of jurkje met kant, satijn, kleine details, .. Vandaag de dag kan doopkleding echter alle kanten op gaan: een schattig jurkje met een leuk patroon voor meisjes of een snoezig pak in blauw, grijs, beige voor de little boys. Als accessoire kan je kiezen voor een mutsje of feestelijke hoofdband.

doopkleding bij the baby's corner

De feestkledij van Aletta, die bovendien voor het grootste deel nog steeds met hand gemaakt wordt, is ideaal om de belangrijkste gebeurtenissen mee te beleven en te koesteren. In een outfit van Aletta zal je kleine lieveling dan ook een echt prinsje of prinsesje zijn tijdens zijn of haar doopfeest. Aletta is een familiebedrijf waar passie voor exclusieve babykleding wordt overgezet van generatie op generatie. Zowel het ontwerpen als het produceren van de kledij gebeurt in hun eigen bedrijf in Toscane. Wat maakt de doopkleding van Aletta stuk voor stuk uniek? De ambacht, het vakmanschap én vooral.. heel veel liefde!

De filosofie van babykledinglabel Monnalisa is gebaseerd op ondernemerschap met passie, innovatie en een unieke styling. Monnalisa Bébé maakt kleding voor baby’s tot 18 maanden. Hun ontzettend mooie doopkleding voor meisjes is verfijnd, elegant en zit boordevol romantische en lieflijke invloeden.

Loading
Loading