jouw geboortelijst bij the baby's corner


The baby’s corner - die bewoond wordt door mama’s met kilometers ervaring en boomhutten vol weetjes - staat in het teken van de geboortelijst. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen. Keuze, keuze en nog eens keuze drijft ons naar een aanbod écht op maat van wat de zovele mama’s, papa’s en grootouders die nu al meer dan twintig jaar over de vloer komen – nodig hebben. Welkom, met al je vragen, met het nieuwe leven dat je omringt.

koop 

een geschenkje


KOOP HIER

online 

geboortelijst


AAN DE SLAG

afspraak 

in de winkel


MAAK JE AFSPRAAK


benieuwd naar je geboortelijst voordelen?Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken.

JOUW VOORDELEN
 • Het grootste assortiment duurzame en kwalitatieve babyartikelen met topmerken vanzelfsprekend!
 • Begeleiding van a tot z door een ervaren team van mama’s dat voortdurend opgeleid wordt om het best mogelijke advies te verstrekken.
 • Unieke collectie kinderwagens met meer dan 25 merken in alle stijlen voor elk type mama en papa.
 • In the baby’s corner kan je exclusieve producten en merken op je geboortelijst plaatsen zoals het Tales of Glory assortiment, een unieke collectie producten  waarin het bewaren van de allereerste herinneringen centraal staat. De  baby milestone box met als eerste invulling de Bloom organic babykleding  en de al even unieke aanvulling van een Giftbox Newborn fotoshoot zijn  stuk voor stuk ecologische en duurzame producten.
 • Online opvolging van je geboortelijstJe kan je geboortelijst ten allen tijde openstellen en delen met vrienden, familie, ...
 • Levering- & montageservice van de aangekocht spulletjes, vraag naar de voorwaarden in de winkel
 • 10% waardebon op al je geboortelijstaankopen
 • Het allereerste geschenkje voor je baby: een organic newbornsetje van Tales of Glory ter waarde van €54,99
 • Eigen geboortelijsthuisje in de winkel waarin we alle babyspulletjes voor je opbergen
 • Refer a friend! Overtuig een zwangere vriendin om ook hun geboortelijst aan te leggen en ontvang elk een bon van 25€. 
 • Maak kennis met de grootouderlijst. Vele grootouders willen ook graag een reeks spulletjes in huis halen om het kleinkindje te ontvangen. Denk maar aan een bedje, speelgoed, park, eetgerei, babyfoon, autostoel,… Ook hier geniet je van de 10% waardebon op alles!

We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.

happy customers


"Voor de geboortelijst van Anna-Lou kozen we voor The baby’s corner. We  zijn heel tevreden over de snelle service, het uitgebreid assortiment en  de hulpvaardige verkoopsters.  Je kan tevens alles online volgen van  aankopen en ook de schenkers  hoeven de deur niet uit om aankopen te  doen. Een echte aanrader! Wij  komen hier nog zeker veel terug met  Anna-Lou." - Elisa V. 11/12/2018
 
"Super mooie winkel en een super goede service bij alles. Zeker bij de zwangerschapskleding, super geholpen." 
- Kirsten V. 02/12/2018

"Tweemaal de geboortelijst van mijn kindjes gelegd bij The baby’s corner omdat ze er ontzettend vriendelijk en behulpzaam zijn, maar ook heel  veel keuze hebben!" 
- Alexandra V. 14/11/2018

"De babylijst van ons tweede kindje bij baby’s corner aangelegd.  Van bij het begin, bij de uitleg en rondgang zeer tevreden. Ook als we  iets extra wilden bestellen, was dit geen enkel probleem (hiermee bedoel  ik artikelen die niet op de website of te verkrijgen waren bij baby’s  corner. Het personeel dat ons  bediende was ook heel vriendelijk.  Kortom, alles was goed, al hadden we van een iets spijt; dat we de lijst voor ons eerste kindje hier niet aangelegd hadden." - Steff N. 30/10/2018Er was eens... jij. Tales of Glory®  is het verhaal van jouw leven.


Geluk zit ‘m in de kleine dingen, en creëer je zelf. Met de gloednieuwe Tales of Glory baby milestonebox  schrijf  je zelf een prachtig en onvergetelijk levensverhaal, dat van je  kindje.  Verzamel alle unieke geluksmomenten in kleine doosjes en vul aan met de wondermooie Bloom organic babykleding collectie. En het leukste? Verzamelen kan je al tijdens je zwangerschap met de allereerste milestones van je baby.

ONTDEK TALES OF GLORY


Geboortelijst? Geboortelijst!


Maak meteen je geboortelijst afspraak online of via klantendienst@babyscorner.be. Wanneer je vragen hebt, bel ons dan gerust op 09/381 12 70 of stuur een mailtje naar klantendienst@babyscorner.be. We geven je graag een toelichting over ons assortiment en onze werkwijze.

The baby’s corner is steeds op zoek naar zalige collecties die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineren. Onze missie is persoonlijk contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. We werken  samen met een topteam van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen  met hen vulden we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met  the kid’s corner, the mum’s corner en the granny’s corner, drie winkels in de winkel die focussen op kind, moeder en grootouder. Zo zijn we vandaag een unieke beleving geworden van 2500  m² met een waaier aan babyartikelen, kinderkleding, kinderkamers, park-  & bedlinnen, educatief speelgoed, kinderwagens,  zwangerschapskleding, schoolartikelen, autozitjes en zoveel meer.  Hadden we de goede raad en de stralende glimlach al vermeld? Door  middel van continue opleidingen van ons team van mama’s willen we onze  klanten de best beschikbare informatie verstrekken. Onze missie belooft  immers kwaliteit en zorg en we verlenen dit graag aan alle ouders en  grootouders.

babychecklist

alles wat je nodig hebt!

DOWNLOAD NU

online geboortelijst

hoe gaat dat in z'n werk?

LEES MEER

park- & bedtextiel

de mooiste collecties

DROOM WEG


In de zevende hemel ...


Als het aan jou lag zou het babypark of het wiegje al maanden op voorhand klaarstaan voor de komst van je kleine lieveling. Geniet van de voorbereiding en het klaarmaken van dat knusse plekje. De nieuwste park- en bedtextielcollecties in ons assortiment met tekeningen, kleuren en wevingen, klassiek of eigentijds, zijn om bij weg te dromen! Het grootste assortiment park- en bedtextiel vind je bij the baby's corner: alle stijlen onder één dak en keuze in overvloed! Koop hier de exclusieve merken First enThéophile & Patachou, 22Inch, Les Rêves d'anaïs, House of Jamie, Liewood, Koeka, Trixie, Nobodinoz, Coco & Pine, ...

ONTDEK ALLE MAGISCHE COLLECTIES...
Loading
Loading