This website uses cookies to enhance your experience.

welkom op je droomlijst!


Yay! De eerste stap voor het aanleggen van de droomlijst van je baby is voltooid. Welkom in de club van the baby's corner mama's! We brengen veraf dichtbij met de online geboortelijst die je van a tot z kan vormgeven. Tip: Combineer je geboortelijst met een winkelbezoekje of geboortelijstafspraak en krijg gratis advies van onze mama-experten.

geschenkjes prikken à volonté


Surf door de online catalogus boordevol magische collecties. Maak een (virtuele) wandeling en laat je keer op keer charmeren door inspirerende merken in álle stijlen.

mijn geboortelijst


je voorlopige geboortelijst bevestigen


Een geboortelijst bij the baby's corner, dat is een ware beleving, een mijlpaal in je zwangerschap. Vanaf het moment dat je je geboortelijst bevestigt, kan je artikelen toevoegen, wijzigen, in bestelling plaatsen of zelf aankopen. Tip: Deel meteen je droomlijstje met familie en vrienden, die alvast staan te popelen om een eerste geschenkje voor je baby aan te kopen.

online bevestigen


Je kan je voorlopig droomlijstje online definitief maken met de betaling van de waarborg. Hiervoor ontvang je meteen een wonderpakket met magische geschenkjes van the baby’s corner. De waarborg van €100 krijg je bij afsluiten van je lijst volledig terug.

bevestig mijn geboortelijst

afspraak in de winkel


Een persoonlijk woordje uitleg, een antwoord op al je vragen en advies op maat door onze mama-experten? Daarvoor nodigen we je uit in onze magische winkel waar je betoverd wordt door een reuzegroot babyparadijs waar je oeverloos veel inspiratie kan opdoen.

maak je afspraak

team van mama's


De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van mama’s, die weten hoe de vork aan de steel zit. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.

mamateam
Loading
Loading