This website uses cookies to enhance your experience.


kies de uitbetaler van je groeipakketWe willen allemaal het beste voor onze spruitjes. Gezond eten, veel beweging, een warme thuis, .. We maken keuzes om onze kinderen gelukkig te maken. Dat is logisch, toch? Maar wist je dat je de uitbetaler van je Groeipakket (psst, dat is de nieuwe naam voor kinderbijslag) zelf kan kiezen volgens je eigen waarden? Ieder gezin werkend of wonend in België heeft recht op een duwtje in de rug. Deze gezinstoeslag heet in Vlaanderen, het Groeipakket. Ben je voor het eerst zwanger? Dan vraag je eerst je startbedrag aan. Dat heette vroeger kraamgeld. Daarna volgt de uitbetaling van je gezinstoeslag automatisch, stipt en altijd correct.

waarin kan je uitbetaler het verschil maken?


Dat is een goeie vraag. Het bedrag van je gezinstoeslag is hetzelfde en de uitbetalingsdata veranderen niet. Die zijn regionaal bepaald. Wat de ene uitbetaler onderscheidt van de andere is hun maatschappelijke rol in de opvoeding van je kind(jes). Inspiratie en informatie bieden, zijn belangrijke taken van een uitbetaler. Een uitbetaler heeft bovendien de (super)kracht om je als ouder gerust te stellen: je bent goed bezig én wij zijn trots op jou! Zou dat geen meerwaarde zijn voor je gezin?

waar moet je op letten bij het kiezen?


Wij vroegen het aan één van de uitbetalers, Infino. Zij vertellen ons wat hen net zo bijzonder maakt. “Het verschil zit hem in de klantvriendelijkheid en de oprechte liefde voor je kinderen. Dat is wat Infino zo anders maakt. We streven naar een wereld waar alle kinderen zich goed voelen.” - Agnes Hertogs, CEO Infino

infino


alles wat je weten wil over infino


Loading
Loading