This website uses cookies to enhance your experience.


the baby's corner hasselt is open!


Tussen Nazareth en Hasselt bouwden wij aan een brug die door de wolken loopt want op 1 oktober 2022 openden wij in de stad van de smaak onze tweede ervaringsgerichte winkel. In het modecentrum van deze heerlijke winkelstad, meer specifiek in de prachtige Aldestraat 40, zullen we de essentie van ons verhaal delen met alle Limburgers en dat zoals zij zelf zijn: warm, gastvrij en zorgzaam.


we're open!


openingsuren
maandag - zaterdag
10u - 18u

concept store 

baby, kids & mama


Onze nieuwe winkel, op 400m², is een winkel die overzicht biedt van onze mooiste producten én een plek van verstilling waar je in alle rust samen met onze mamamedewerkers jouw geboortelijst kan samenstellen. Het is een nieuw begin maar wel één dat berust op onze 25 jaar ervaring en expertise. Kortom: van meet af aan leggen we hier de lat hoog want the baby’s corner heeft oog voor alle noden van aanstaande mama’s. We begeleiden je door alle stappen, nemen je mee door onze sprookjesachtige collecties en zoeken samen uit wat past bij jouw persoonlijkheid, interieur én bezorgdheden.

maak jouw geboortelijstafspraak


Bij het aanleggen van een geboortelijst moet je kunnen voelen en is hoogstpersoonlijk advies essentieel. Net zoals in Nazareth, kan je ook in Hasselt je geboortelijst aanleggen. Maak nu alvast je afspraak en begin te dromen.

afspraak maken

jouw droomjob


Sta jij te popelen van een job als verkoper bij the baby's corner?
Geef ons een seintje en wie weet wordt ons pand in de Aldestraat 40 in Hasselt binnenkort jouw nieuwe vaste stek. Tot snel!

naar de vacatures
Loading
Loading