This website uses cookies to enhance your experience.

Jeune Premier - tartans

Item No. 0158367#205 Jeune Premier
(0 reviews) Write a review
Free delivery from €50 in Belgium and the Netherlands
✔ Or pick up in the shop in Nazareth
✔ Shipping within 24 hours
✔ Safe & easy online payment

Have a question? Go to frequently asked questions or contact our team of mums for personal advice ♥
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description

Trendy schooltas met tartanmotief voor kinderen van 6 tot 8 jaar oudDeze midi "it-bag" is echt een essentieel item voor back to school. De tassen zijn geïnspireerd op de leren schooltassen van vroeger, maar hebben alle moderne functionaliteiten die ze tijdloze klassiekers maken.

Materiaal en Wasinstructies 

Materiaal: Al jaren zweert Jeune Premier bij hoogwaardig 900D polyester met een Teflon coating. De specifieke weving en dikte van het polyester geven de tas kracht en duurzaamheid, terwijl de Teflon coating ervoor zorgt dat regen van onze tassen afglijdt als water van een eend. Al onze producten zijn 100% veganistisch!
 
Voering: Polyester Onderhoud: Onze technische materialen stellen je in staat om de tas in een mum van tijd weer als nieuw te maken met de Jeune Premier Cleaner

Leeftijd: 6 - 8 jaar

Formaat en Volume 

Gewicht: 900,0 g Hoogte: 30,0 cm Diepte: 15,0 cm Breedte: 38,0 cm Volume: 0,02 liter

Kenmerken

  • 2 magnetische ergonomische sluitingen die met één simpele beweging opengaan. Sluit het gewoon door de flap te laten vallen. De flap vindt automatisch zijn weg terug en valt weer in het slot. Makkelijk, toch?
  • Externe houder voor waterfles. De onderkant is afgewerkt met hoogwaardig mesh, zodat water gemakkelijk kan weglopen in geval van lekkage.
  • EVA-rugpaneel met verstelbare schouderbanden. EVA is een zacht en flexibel materiaal dat gebruikt wordt om schokken op te vangen.
  • 2 grote binnenvakken, met ruimte voor een ringband met een rug van 40 mm, een ordner, een pennendoos en een lunchbox.
  • Het grote voordeel van deze midi-rugzak is zijn vorm. Omdat de tas rechthoekig en voorgevormd is, zijn alle boeken en hun omslagen mooi georganiseerd en beschermd, en blijven alle schoolmaterialen in goede vorm. Geen ezelsoren meer!
  • Versterkt bodempaneel gemaakt van gecoat polyester, zodat de tas rechtop blijft staan.
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading