This website uses cookies to enhance your experience.


Jouw geboortelijst bij the baby's corner 


Een wolk van een winkel voor baby, kind & mama 


The baby’s corner is steeds op zoek naar zalige collecties die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineren. Onze missie is persoonlijk contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. We werken samen met een topteam van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen met hen vulden we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met the kid’s corner, the mum’s corner en the granny’s corner, drie winkels in de winkel die focussen op kind, moeder en grootouder. Zo zijn we vandaag een unieke beleving geworden van 2500 m² met een waaier aan babyartikelen, kinderkledingkinderkamers, park- & bedlinneneducatief speelgoedkinderwagenszwangerschapskledingschoolartikelenautozitjes en zoveel meer. Hadden we de goede raad en de stralende glimlach al vermeld?

ook voor je tweede, derde, vierde, … spruitje


The baby’s corner is er uiteraard niet alleen voor je eerstgeborene. Ook bij je volgende kindjes heb je telkens weer toch wat nieuws nodig en je vrienden, familie en collega’s geven je bovendien graag een mooi cadeau. Dat kan iets zaligs voor de baby zijn, maar evenzogoed iets heel tof voor je oudere kind(eren). Denk: speelgoed, kleding, de kinderkamer, de autostoel, de ultieme boekentas, …


Geboortelijst? Check jouw geboortelijst bij the baby's corner | Geboortelijst!


Een geboorte is een onvergetelijk feest


Een geboorte is een overgetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken.

Wiegjes. Flesjes. Kleding. Draagzakken. Kinderwagens. Kinderkamers. Babyfoons. Badjes. Autozitjes. Maxi Cosi’s. Decoratie. Nachtlampjes. Babyolieën. Matrasjes. Speelgoed. Babyboeken. Wij hebben het in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken. We zoeken samen uit wat bij jullie past en je eerste cadeau krijg je meteen van ons: een magisch wonderpakket met Tales of Glory newbornsetje. Maar neen, dat is nog niet alles. Je krijgt daarbovenop nog een bestedingsbon van maar liefst 10% op alle artikelen van je geboortelijst!

 DOWNLOAD HIER JE ULTIEME BABY CHECKLIST


Papa van: Nathan-Victor (4 maanden)

“We vonden dat alles klopte bij the baby’s corner en besloten daardoor om er onze lijst te leggen. Ook voor ons tweede kindje zullen we zeker terugkomen! The baby’s corner is immers niet de ‘zoveelste babywinkel’, maar wel een winkel met alles voor zowel baby als grotere kindjes.”


Mama van: Rhune (4 maanden)

“Bij een eerste kindje zie je soms het bos door de bomen niet meer van wat je allemaal nodig hebt, maar in the baby’s corner krijg je deskundig advies, gaande van kinderwagens tot beddengoed. Het is ook echt goed dat alles in de showroom staat. Zo kan je tenminste de kinderwagen eens testen en dat vonden we heel belangrijk. Ook de mandjes en kaartjes die uithangen, creëren een leuk gevoel.”


Papa van: Henri (4 maanden)

“Via vrienden hoorden we over de service en de vriendelijke ontvangst en dus besloten we om onze geboortelijst bij the baby’s corner aan te leggen. En de verwachtingen werden meer dan ingelost! Ze hebben ook echt een zeer ruim assortiment, zowel van babyartikelen als van kleding.”


Geboortelijstvoordelen bij the baby's corner

 • Warme ontvangst door team van mama’s
 • Uitgebreid en persoonlijk advies, een antwoord op al je vragen
 • Het grootste assortiment duurzame, eco-friendly en kwalitatieve babyartikelen met topmerken vanzelfsprekend!
 • Alles onder één dak van 2500m² voor de komst van je baby
 • De grootste keuze in alle stijlen: Scandinavian, Classic, Romantic, Bohemian, Colorful, Playful, Baby mood, Genderneutral, Basic, … 
 • Groot aanbod voor grote broer of zus: speelgoed, kinderkamers, back to school, kinderfietsen en kinderkleding tot 16 jaar.
 • Parking voor de deur
 • Leg te allen tijde je geboortelijst aan
 • Wonderpakket met magisch eerste geschenkje bij de aanleg van je geboortelijst
 • 10% korting op alle geboortelijstaankopen in de vorm van een cadeaubon
 • Beheer online je lijst van a tot z, waar je wil en wanneer je wil.
 • 100% online geboortelijst of gecombineerd met winkelbezoeken, je kiest het volledig zelf.
 • Deel ook voor de geboorte je geboortelijst met familie en vrienden
 • Jouw babyuitzet staat een 3-tal weken voor de geboorte bij ons klaar in het geboortehuisje van je baby
 • Gratis thuislevering van alle geboortelijstartikelen
 • Montageservice van meubelen mogelijk
 • Geen aankoopverplichting (excl. meubelen, kinderwagens, autostoelen en seizoenskleding)
 • Maak kennis met de grootouderlijst. Vele grootouders willen ook graag een reeks spulletjes in huis halen om het kleinkindje te ontvangen. Denk maar aan een bedje, speelgoed, park, eetgerei, babyfoon, autostoel,… Ook hier geniet je van de 10% waardebon op alles!
 • In the baby’s corner kan je exclusieve producten en merken op je geboortelijst plaatsen zoals het Tales of Glory assortiment, een unieke collectie producten  waarin het bewaren van de allereerste herinneringen centraal staat. De  baby milestone box met als eerste invulling de Bloom organic babykleding  en de al even unieke aanvulling van een Giftbox Newborn fotoshoot zijn  stuk voor stuk ecologische en duurzame producten.
 • In verwachting van een tweeling? Dan krijg je op elk identiek product dat je dubbel op je geboortelijst plaatst maar liefst 15% korting.


The baby's corner - dat is alles onder één dak voor mama, baby, kind & grootouder
Loading
Loading