This website uses cookies to enhance your experience.


e-priam van cybex: dé musthave elektrische kinderwagen voor elke ouderLieve mama's en papa's, jullie dromen niet! Cybex schrijft geschiedenis met de revolutionaire E-Priam. Deze elektronische kinderwagen is de droom van elke ouder! Hightech spulletjes maken tegenwoordig jouw leven en dat van je spruitje een stuk gemakkelijker. Zo maakt ook de elektrische kinderwagen van Cybex jullie leven een nog groter plezier.

Laten we eerlijk zijn, kinderwagens worden al lang niet meer enkel en alleen gebruikt om je kindje te vervoeren. Je kinderwagen is ook een opslagplaats voor allerlei ‘parenting essentials’: luiers, vochtige doekjes, luiertas, snacks, een koffie voor onderweg, ... Noem maar op, het zit allemaal netjes opgeborgen in jouw kinderwagen. Hierdoor wordt deze iets zwaarder en dit kan het voortduwen van kindje wat lastiger maken. Dank je wel, Cybex, om alle ouders hierbij letterlijk een duwtje in de rug te geven met de lancering van de E-Priam, een revolutionaire elektrische kinderwagen.

De E-Priam zorgt ervoor dat je tijdens elk uitstapje boordevol energie blijft voor pure quality time met je kleintje, heerlijk! Dankzij de sensoren in de duwbeugel is de E-Priam de enige kinderwagen die het gemak van een elektrische kinderwagen aanbiedt in combinatie met een tijdloos luxueus design. Het intelligente elektrische ondersteuningssysteem detecteert lastige oppervlaktes en helpt je om hellingen en afdalingen te nemen alsof je over een vlakke ondergrond rijdt. Ervaar samen met je kindje de magische sensatie voor zorgeloze uitstapjes.
Ontdek hier de elektrische kinderwagen van Cybex »

voor elke mama en papa


Het beste aan de Cybex E-Priam is dat hij geschikt is voor elke ouder, op elke locatie, voor elke gelegenheid. De elektrische kinderwagen maakt elke uitstap een comfortabel plezier voor ouder en spruitje. Mama’s getuigen dat deze kinderwagen geschikt is voor elke situatie, of je nu lange wandelingen wil maken met je spruitje, op een steile helling woont of last hebt van rugklachten, de E-stroller maakt je uitstap mogelijk.


ondersteuning bergop

Wanneer de E-Priam bergop rijdt, meten de detectoren in de duwbeugel de uitgeoefende kracht en zetten ze de elektrische motor op de wielen automatisch in werking. Dankzij deze ondersteuning krijgen mama en papa de indruk op een vlakke ondergrond te rijden en kunnen ze elke helling vlot overwinnen. Zeg vaarwel tegen rugklachten en vermoeide benen! Elke uitstap wordt vanaf nu een onvergetelijk plezier voor jou en je spruitje!


elektrische ondersteuning bergaf

Tijdens het afdalen met je kinderwagen detecteert het algoritme de afremmende kracht en vertraagt de kinderwagen automatisch. Dit zorgt voor extra veiligheid van jouw oogappel. De ondersteuning van de elektrische kinderwagen geeft jou heel wat nieuwe mogelijkheden. Deze technologie stelt jou in staat om de wereld, moeiteloos, in alle rust met jouw spruitje te verkennen. Een onnodige omweg maken om oncomfortabele zones te vermijden is eindelijk

cybex e-priam: de perfecte combinatie tussen comfort en design

Dankzij het 4-in-1 reissysteem van het frame is de kinderwagen geschikt voor de reiswieg uit de LUX en LITE collectie, alle zitjes uit de Priam-familie en zelfs babyautostoeltjes van Cybex kan je op de frame monteren.
Kom gerust eens kijken naar ons ruim assortiment draagmandjes en buggyzitjes die bij jouw persoonlijke stijl en persoonlijkheid passen. Ons team van mama’s staat met veel plezier voor je klaar om je te helpen bij jouw zoektocht. Van harte welkom!

Twijfel je nog? Wij hebben een leenkinderwagen ter beschikking. Zo kan je de kinderwagen uitvoerig testen alvorens je een beslissing neemt. Contacteer ons via klantendienst@babyscorner.be voor jouw afspraak!


Ontdek hier alle info over de Cybex E-Priam »
Stel je elektrische kinderwagen samen »
Loading
Loading