This website uses cookies to enhance your experience.


eco-friendly kinderwagens


We zijn ouders, hebben kinderen, we willen hen zien spelen en genieten en opgroeien in de best mogelijke wereld. Maar het is geen nieuws dat het vandaag niet zo denderend gaat met die wereld. We weten dat we moeten ingrijpen, dat er een grote verandering nodig is. En al te vaak kijken we naar grote bedrijven en de politiek om die verandering in gang te zetten. Maar we moeten ook durven kijken naar onszelf.

onze natuur, onze wereld

gisteren, vandaag en morden


Als winkel voor baby, kind en mama doen we dat ook. We hebben besloten om onze producten heel goed te screenen op hun ecologische voetafdruk en proberen dan ook zo veel mogelijk aan te bieden dat lokaal geproduceerd wordt. Anderzijds kijken we ook naar de duurzaamheid van die productie, naar het proces en de materialen. Zo willen we een voorbeeld zijn, voor iedereen die ons bezoekt, voor iedereen, en dat met één doel: onze kinderen blakend van gezondheid en contentement zien spelen in de zuivere natuur, zwemmen in de zee en vijvers, duikelen in groene bossen. Want … We care!

E C O - F R I E N D L Y

joolz


Eén kinderwagen, één boom. Daarom krijgt jouw kindje van Joolz een eigen boom, in het Joolz geboortebos. Vanaf dat moment groeit het boompje  samen met jouw kindje. Je kindje dichtbij jou en de boom in Colombia. 

Joolz gelooft bovendien dat ze kunnen bijdragen aan een positieve impact op het milieu. Daarom verwerken ze duurzame stoffen in hun nieuwe looks:  de stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

SHOP JOOLZ
E C O - F R I E N D L Y

emmaljunga


De Emmaljunga ECO-collectie is het meest duurzame alternatief dat je verkrijgen kan betreft kinderwagens. 

De buitenstof is duurzaam vervaardigd uit gerecycleeerde PET-flessen, de  binnenvoering is gemaakt uit 100% ecologisch vervaardigd katoen, het chassis uit 50%  gerecycleerd aluminium en de wielen zijn 100% gercycleerd. Een geweldige optie voor milieubewuste mensen die houden van de schoonheid van de natuur.

SHOP EMMALJUNGA

the baby's corner is een kinderwagenparadijs


De kinderwagen, jouw danspartner de volgende jaren. Kom even uittesten in de winkel of shop online.

NAAR ALLE KINDERWAGENS
Loading
Loading