This website uses cookies to enhance your experience.


hoe lang kan je een kinderwagen gebruiken?


Een kinderwagen kopen is een ondernemingsreis op zich, een mijlpaal in je zwangerschap. Maar hoe lang zal je kindje gebruik kunnen maken van een kinderwagen? En waarom is zo'n 3-in-1 kinderwagen met draagmand en buggyzit een musthave?


een kinderwagen voor het leven


Een kinderwagen kopen, dat doe je voor nieuw leven én voor het leven en net daarom kies je best voor een kwalitatieve nieuwe kinderwagen die 100% bij jou, je levensstijl en je gezinssituatie past. 

Een 3-in-1 kinderwagen gebruik je immers enkele jaren, al vanaf de geboorte van je baby tot je kindje ongeveer 3,5 tot 4 jaar oud is. Voor lange wandelingen is een kinderwagen altijd de juiste keuze.

F A S E  1

reiswieg of draagmand


Soms hoor je wel eens de vraag of een draagmand echt nodig is bij de aanschaf van een kinderwagen. Hierbij adviseren wij als ervaren mama-experten volmondig ja. 
Als je erop uit trekt, dan heeft je baby nood aan voldoende steun aan z'n rugje en hoofdje. Een maxi-cosi biedt deze steun onvoldoende, waardoor deze voor lange wandelingen helemaal niet aan te raden is, het is en blijft immers een autostoeltje.  Een draagmand is het eerste wiegje van je baby tot +/- 8 maanden. Je baby kan er heerlijk slapen of loungen in de juiste lighouding op een heerlijk zacht matrasje. Geborgen, veilig en ergonomisch.

F A S E  2

omschakeling naar buggyzit


Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, na ongeveer een 6-tal maanden, kan je je kinderwagen omvormen naar een wandelwagen met zitje. Kindjes houden ervan om de wereld om hen heen te ontdekken en hebben nood aan nieuwe prikkels. Laat hen genieten van al het moois op een veilig manier. In onze kinderwagens zit je kindje veilig vastgeklikt en ga je samen zalige ritjes tegemoet.

Je kan de buggyzit doorgaans verstellen in drie standen: zitstand, middenstand en ligstand, zodat je ook tijdens het wandelen je kindje comfortabel kan laten slapen.
the baby's corner is een kinderwagenparadijs


De kinderwagen, jouw danspartner de volgende jaren. Kom even uittesten in de winkel of shop online.

NAAR ALLE KINDERWAGENS
Loading
Loading