This website uses cookies to enhance your experience.
Een kinderwagen kopen is een ondernemingsreis op zich. Welke voor jou geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Ga je veel wandelen in de stad? Of hike je liever door bos en over de hei? Geen nood, bij the baby's corner  vind je sowieso dé oplossing.

een kinderwagen die matcht met jouw stijl


Een kinderwagen kopen is een ondernemingsreis op zich. Welke voor jou geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Ga je veel wandelen in de stad? Of hike je liever door bos en over de hei? Geen nood, bij ons vind je sowieso dé oplossing!

actief

De actieve mama trekt er graag op uit, off-road is je tweede natuur! Comfort en stevigheid staan hierbij op de eerste plaats. Kinderwagens van onder andere Joolz, Mountain BuggyStokke, Thule en Maxi-Cosi hebben voor jou heel wat in petto!


eco-friendly

Joolz plant een boom voor elke verkochte kinderwagen, een boom die zal opgroeien in hun geboortebos. Net als de collectie van Emmaljunga is die van Joolz ook nog eens vervaardigd uit natuurlijke materialen, dat voel je, ook in je hart.

fashion luxe

De modebewuste mama gaat op zoek naar iets unieks. Zij én haar baby ademen stijl uit. Merken zoals Cybex en Mima met hun unieke en tot in de kleinste details uitgewerkte kinderwagens laten je hartje sneller kloppen!


classic style

FirstThéophile & Patachou, en Bébécar … met hun kleine retrotoets en grote uitstraling roepen deze kinderwagens een stijlvolheid op die blijft. De citytrip lonkt met ruim plaats voor een namiddagje shoppen.
Loading
Loading