This website uses cookies to enhance your experience.


klantenservice


Wij horen graag jouw mening over onze producten en dienstverlening. The  baby's corner streeft naar een optimale klantentevredenheid, en houdt  hierbij steeds rekening met eventuele verbeterpunten. Opmerkingen, tips en suggesties zijn steeds welkom.

Heb je een vraag? Laat het ons weten! Wij helpen je altijd met plezier verder. Blijf er dus niet mee zitten, maar neem eenvoudig contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag, 10-18u via mail (klantendienst@babyscorner.be) of telefonisch op 09 381 12 70

herstelling aanvragen


Is er een technisch probleem met je aangekocht product bij the  baby's corner? Wens je hiervoor een herstelling aan te vragen? We horen  het graag via deze weg en helpen je met plezier verder.

VRAAG JE HERSTELLING AAN

levertermijn opvragen


Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? De levertijd is afhankelijk van  de besteldatum en de beschikbaarheid van de artikels. De  leveringstermijn varieert volgens artikel: van onmiddellijk beschikbaar  tot 10 weken voor heel specifieke gepersonaliseerde artikels zoals  kinderwagens.

LEVERTERMIJN OPVRAGEN
Loading
Loading