This website uses cookies to enhance your experience.


late night shopping

25 april: 17u30 - 20u30

Nazareth: Steenweg Deinze 33
Hasselt: Aldestraat 40

Hé mama, zin in een avond vol plezier, winkelen en verwennerij? We organiseren een gezellige late night shopping in onze winkels in Nazareth én Hasselt! We hebben een fantastische avond gepland, boordevol verrassingen. We kunnen niet wachten om jullie te zien.


te beleven in nazareth


sip & shop

Geniet van een feestelijke avond met acoholvrije drankjes van Nona, goodiebags voor de early birds én een leuk voordeel tijdens het shoppen.
      

product demo's

Laat je op ons event informeren door experten en krijg demo’s van merken voor kinderwagens zoals Joolz, Thule & Nuna en buggy's van Elodie Maar ook voor speelgoed van Moes Play & Taf Toys, slaapessentials van Nonomo, Puckababy, AeroMoov en AeroSleep, borstkolven van Elvie, flesjes van Philips Avent, verzorging van Bébé-Jou en veiligheid van BabyDan. Hier moet je echt bij zijn.

workshop ontspannen naar je bevalling

VOLZET
Ontdek ontspanningstechnieken vanuit Yoga & Shiatsu en leer je balans te vinden tijdens je zwangerschap & bevalling. Samen met vroedvrouw Jana verken je het belang van een positieve mindset en geeft ze inzicht in hypnobirthing. Een benadering die gericht is op het bevorderen van ontspanning en controle tijdens de bevalling.

Voor slechts €5 kan je jouw plaatsje reserveren tijdens de workshop. Je ontvangt aan het einde van de workshop een tegoedbon van €5 om die avond te spenderen in onze winkel.


te beleven in hasselt


sip & shop

Geniet van acoholvrije drankjes van Botaniets, leuke goodiebags voor de early birds én een leuk voordeel tijdens het shoppen.
  


infosessie met vroedvrouw elise

Vroedvrouw Elise zal aanwezig zijn tijdens de late night shopping om al je vragen over je zwangerschap, bevalling en de postnatale weken te stellen. Want we weten dat dit het een spannende periode is en dat je best met wat vragen zit. No worries, Elise got you!


laat je foto nemen

Laat een foto nemen van je zwangere buik of met je vriendinnen door Fotografe Ilona van Lion Shutter. Een blijvende herinnering aan deze wondermooie periode is toch extra leuk!

product demo's

Ons team staat klaar om je wegwijs te maken in het land van kinderwagens, draagzakken, autostoelen, ... Alles wat je nodig hebt om je baby te verwelkomen. Tijd voor een buggy? Geniet doorlopend van demonstraties van de Elodie Mondo.
       
Loading
Loading