This website uses cookies to enhance your experience.
WELKOM AT THE BABY'S CORNER

*Luchtbevochtiger TAG Duux - white

Item No. 0118642#WHITE Duux
(0 reviews) Write a review
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description
Leidt de droge lucht in uw huis tot brandende ogen, hoofdpijn, vermoeidheid of statische elektriciteit? De luchtbevochtiger Tag van Duux blaast mist in jouw leefruimte, waardoor je vocht tot het gewenste niveau kan herstellen. Ervaar het comfort dat gezonde lucht voor jezelf en je spruitje biedt, zelfs wanneer je je verwarming aan hebt.

Het aantrekkelijk ontwerp
De mist wordt het best geabsorbeerd door de omgevingslucht wanneer je het Tag op een tafel of commode plaatst. En daarom heeft Tag zo'n aantrekkelijk ontwerp. De stijlvolle hout gelamineerde poten, de ronde vorm en het lederen label geven het een mooi, modern en robuust uiterlijk. Dus waarom zou je het geen prominente plek in uw woonkamer geven?

Propere luchtuitvoer
De vervangbare cartridge aan de onderkant van het waterreservoir voorkomt kalkaanslag, zowel in het apparaat als in de mist. Dit betekent dat de luchtbevochtiger gemakkelijk te onderhouden is en dat je geen last zal hebben van witte afzettingen als gevolg van kalkaanslag. En ook bacteriën worden door de cartridge op afstand gehouden.

Hoe Tag werkt
De ventilator blaast lucht door het natte filter, waardoor het water op natuurlijke wijze verdampt en het risico van overmatige bevochtiging wordt geminimaliseerd. Als je wilt, voeg dan een paar druppels aroma toe voor een aangename geur. Voilà, geniet in een mum van tijd van gezonde lucht!

Tien uur zonder bijvullen
Het grote waterreservoir van 2,5 liter zorgt ervoor dat Tag gewoon door blijft gaan - tot wel tien uur! Maar wat als het waterreservoir bijna leeg is? Geen probleem! Het lampje aan de onderkant wordt automatisch rood, zodat je precies weet wanneer het tijd is om het op te laden.

Functioneel moodlight
De onderkant van de tag is uitgerust met functionele sfeerverlichting, die blauw wordt als het waterreservoir gevuld is en rood als het bijna leeg is.

De voordelen van bevochtiging
Voor veel mensen en baby’tjes veroorzaakt een droog binnenklimaat als gevolg van lage luchtvochtigheid een verscheidenheid aan ongemakken: verkoudheid, griep en een droge huid. Vooral in koude wintermaanden kan de luchtvochtigheid onder 30% dalen, waardoor het voor virussen en bacteriën gemakkelijker wordt om te overleven. Duux-luchtbevochtigers voegen vocht terug in de lucht om een relatieve vochtigheid tussen 40 en 60 procent te bereiken. Houten meubels, vloeren, huisdieren en indoor planten zullen ook in dit bereik profiteren.

Rustig en energiezuinig
Het mooie van deze luchtbevochtiger is hoe stil hij is. De koude mist wordt gecreëerd door ultrasone geluidstrillingen die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor. Een ander voordeel van de ultrasone technologie is dat Tag zeer energie-efficiënt is. Het verbruikt tot 80% minder stroom dan traditionele luchtbevochtigers.

Specificaties
 • LED-indicator voor water bijvullen
 • Automatische uitschakeling
 • LED-sfeerverlichting
 • Ultrasone mist
 • Geschikt voor aromatherapie
 • Fluisterstille werking
 • Gebruikt tot 80% minder stroom
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Stroomverbruik: 14-20W
 • Watertank capaciteit: 2,5L
 • Effectieve oppervlakte: 30m2
 • Max. gebruikstijd: 10 uur
 • Afmetingen: 26cm breedte X 19,3 cm diepte X 31,2cm hoogte
Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be
Reviews (0)
There are no reviews yet.
  Loading
  Loading