This website uses cookies to enhance your experience.

ga op avontuur met joolzPraktisch en duurzaam. Laat dat de eerste kenmerken zijn waarop de kinderwagens en buggy's van Joolz zijn gebouwd. Met schokdempende wielen en anti-lekbanden zijn de producten van Joolz toppers van formaat. Als eerste over de meet, of je nu in de stad of op het bospad flaneert, dat kan je op je ene duimpje.kinderwagensDe Joolz day³ is de kinderwagen die uitblinkt op vlak van ergonomie.

joolz day+


Snel en eenvoudig van A naar B met de Joolz day+ kinderwagen. Deze stijlvolle kinderwagen is de beste in de klas op vlak van ergonomie. De hoge stoelpositie, verstelbare voetsteun en duwbeugel zorgen ervoor dat je spruitje heerlijk comfortabel zit en volop kan genieten van z'n omgeving. De ingebouwde led-lampjes zorgen voor veilige uitstapjes, ook wanneer de dagen korter worden.

De Joolz Geo² kinderwagen helpt jou om uitgebreid op stap te gaan.

joolz geo²


De Joolz Geo² kinderwagen is de alles-in-één kinderwagen voor ouders die graag uitgebreid op stap gaan. In de ruime boodschappenmand past echt alles. Bovendien kan je deze handige kinderwagen makkelijk en snel opvouwen én is hij uitbreidbaar waardoor je er tot wel 2 spruitjes mee kan vervoeren. 

Een Joolz hub kinderwagen is ideaal voor avonturen in de stad.

joolz hub+


Dé compacte kinderwagen voor in de stad moet wel de Joolz Hub+ kinderwagen zijn. Deze lichte kinderwagen vervoert je kleintje in alle veiligheid, is comfortabel en snel op te vouwen. Hello urban beauty!


joolz kinderwagen accessoires


Met  de Joolz accessoires maak je jouw Joolz kinderwagen volledig af. Van verzorgingsmatje over organiser tot extra wielen of meerijdplankje. Personaliseer jouw kinderwagen helemaal naar jouw wensen.


buggy'sjoolz aer


Super veilig en vogel vrij dat ben je met de handige Joolz Aer Buggy. Dit meesterwerkje weegt slechts 6 kg, is handbagage formaat en komt met een handige draagband zodat je de buggy over je schouder kan dragen. Vouw de buggy slechts met één hand in en uit, hallo daar uitstapjes aan de horizon!
op avontuur met joolz, ga je mee?

Loading
Loading