my First collection - baby outfit


babies first


My First
 collection is een op en top Belgisch label en daar zijn wij van the baby’s corner maar wat trots op. Ontdek bij ons de volledige en exclusieve babycollectie, babykleding en accessoires. Met First kies je resoluut voor verfijnde en luxueuze afwerking, zachtheid en verbeelding in tijdloos grijs, roze en blauw. Een vleugje nostalgie, een snuifje elegantie en verrukkelijke schoonheid vinden mekaar in de prachtige babykleding. Oh ja, en kwaliteit, topkwaliteit! First is terecht een vast waarde bij the baby’s corner. ‘My First Collection’ straalt rust uit, is ontzettend eigentijds en van absolute topkwaliteit. Koop hier My First collection baby outfit online!

my first collection baby outfit bij the baby's corner - shop online

Het Belgische First dat in 1998 begon met een First collectie van babykleertjes en accessoires is anno 2018 uitgegroeid tot een vaste waarde op het gebied van babymode, decoratie, kinderwagens, accessoires én meubels. Met het mooiste design, een luxueuze afwerking en ver­fijnde kleurencombinaties creëert First een harmonieuze en exclusieve collectie die volledig tijdloos is. Een vleugje nostalgie, een snuifje elegantie en verrukkelijke schoonheid vinden mekaar in een prachtig scala babykleding, meubels, textiel, verzorgingstassen en kinderwagens.

Bestel hier online 
of kom winkelen in de shop-in-shop in the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be

Loading
Loading