This website uses cookies to enhance your experience.


ontdek de nieuwigheden van trixie


Trixie creëert een eindeloze speeltuin waarin de verbeelding van een kind tot leven komt. Kleuters, peuters en baby’s hebben een grenzeloze verbeelding waarmee ze de wereld rondom hen ontdekken. Alle producten bij Trixie zijn dan ook ontworpen om die fantasie tot leven te laten komen. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek leuke Trixie producten voor jouw geboortelijst.

nieuw: stripes olive


Wikkel je kleintje in de leuke sponsstof van de stripes olive collectie. Het zal zo zacht aanvoelen dat je het nooit meer loslaat. De stripes olive is perfect te combineren met de bliss olive collectie. Deze twee samen zijn een match made in heaven. Creëer met deze combo een warm nest waarin je kleintje eindeloos kan wegdromen.

ontdek alle babyproducten

nieuw: stripes rust


Gezelligheid en eenvoud zijn dé kenmerken van de stripes rust collectie. Deze collectie heeft net zoals de stripes olive een leuke sponsstructuur en past perfect bij de bliss rust stof. Creëer een gezellige thuis voor jouw pasgeborene waarin jullie samen alle bijzondere eerste momenten kunnen beleven.

ontdek alle babyproducten


trixie houdt van groen


Onze planeet is de speeltuin van onze kinderen, van onze kleinkinderen en van onze achterkleinkinderen. Daarvoor moeten we zorg dragen! Trixie kiest altijd voor de meest duurzame optie. Zo bestaan de stoffen van de babycollecties uit 100% bio katoen. Deze materialen komen in contact met de huid en daarom is het belangrijk dat ze duurzaam, veilig en zacht aanvoelen.

special edition: pure collectieHet neutrale palet van rose, ecru en muntkleuren in combinatie met de verfijnde textuur van de stof, creëren voor je kleintje een eindeloze wereld om te verkennen. Een universum waar alle elementen hun natuurlijke plaats innemen: lichter dan de wind, warm als zonnestralen en sterk en puur als een frisse waterval in de bergen. De linnen collectie is gemaakt van 50% linnen en 50% bio katoen. Door deze mix zijn de stoffen wonderbaarlijk zacht en duurzaam.


droom weg in een boheemse zomerromanceDe bright bloom print brengt prachtige bloemen in je haar en magie in je ogen. Deze zachte tinten rose en abstracte bloemprints zijn echt on trend en mogen niet ontbreken op jouw geboortelijst. Droom weg in een Boheemse zomerromance en verwelkom je kleintje in een warme thuis. Combineer de bright bloom print met de diamond stone collectie en creëer een serene sfeer waar je kleintje kan wegdromen in oneindige verbeelding.

Loading
Loading