This website uses cookies to enhance your experience.


slapen & thuis: ben jij klaar voor de komst van je baby?


Kindje op komst? Dan wil je alles voor de momenten thuis en het slapen natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden. Met de Noppies Baby Comfort collectie heb je dit zo voor elkaar. Wat zijn jouw favorieten? 

noppies baby comfort


Van een dekentje, laken en slaapzak tot hydrofieldoeken, boxkleden en knuffels: zo’n baby uitzetlijst kan behoorlijk lang en overweldigend zijn. Wat heb je allemaal nodig voor een fijne thuis? En zonder welke spullen kan je kindje echt niet rustig slapen? In de Noppies Baby Comfort collectie vind je alle basics die je nodig hebt voor je lieveling. Onze tip: begin klein, dan kun je zodra de baby er is altijd nog uitbreiden.

noppies baby comfort

thuis slapen: ontdek de essentials voor je baby


Zeker de eerste weken is het best even spannend: zal je baby goed slapen? Heb je zelf nog wat nachtrust? En hoe zorg je thuis voor de fijnste slaapplek voor je kindje? Dankzij de Noppies Baby Comfort collectie haal je gemakkelijk alles in huis. De eerste maanden slapen kindjes vaak in een kort opgemaakt bedje met een laken en een dekentje. Daarna stappen de meeste ouders over op een slaapzakje. Sommige baby’s voelen zich tijdens het slapen thuis – en bijvoorbeeld ook in de kinderwagen – extra geborgen en veilig als je ze inbakert. Ook daar hebben wij de fijnste doeken voor!

van babybad, babybed tot box: alles voor een (extra) fijn thuis


Thuis zijn met je kleintje draait natuurlijk niet alleen om slapen. Daarom hebben we ook handige, mooie en praktische andere babyspullen zoals badcapes, wikkeldoeken en boxzakken waarin je speelgoed en knuffeltjes makkelijk kunt organiseren. Zo heb je alles wat je nodig hebt altijd binnen handbereik. Van de speeltijd tot een badmomentje voor het slapen gaan: we hebben tijdens het ontwerpen van onze collecties rekening gehouden met jouw wensen en die van je baby. Hoog tijd dus om deze te gaan ontdekken! Hadden we eigenlijk al verteld dat alles uit de Noppies Baby Comfort collectie bij elkaar past? Van de hydrofieldoeken tot de opbergmandjes. Staat geweldig in je interieur, zo leuk!

Loading
Loading