This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER

onder mama's


hoe het begon

Het verhaal van Onder mama’s begon allemaal met het het gelijknamige boek. In Onder mama’s het boek vertelt auteur Sonia Pypaert je graag het ongepolijste en oprechte verhaal van hoe ze drie keer mama werd en haar vierde baby, de babywinkel the baby’s corner, opstartte. Hoe ze zichzelf wat kwijtraakte en uiteindelijk weer terugvond. En hoe ze leerde opkomen voor zichzelf als mama, als vrouw en als ondernemer. Zo groeide het idee om mama's te helpen met een praktische gids die zowel gebaseerd  is op de eigen ervaringen als mama en die van alle mama’s die nu al meer dan 20 jaar over de vloer komen? Zo is het idee van Onder mama’s dus gegroeid.

Ontdek het boek

wie is Onder mama's

Onder mama’s wil de gids zijn voor alle mama’s tijdens de belangrijkste reis in hun leven. In een cultuur die toch nog steeds emoties en twijfels naar het achterplan duwt, is de openheid en durf om alle taboes en zorgen te bespreken rond zwangerschap en pril moeder- en vaderschap een diepe verademing. Onder mama’s, de roadmap voor aanstaande mama’s voor krachtig moederschap, werd een boek vol wijsheid en speelse tips, dat wat iedereen hoort te weten maar nooit verteld werd. Het boek is de nieuwe ‘beste vriendin’ van vele mama’s en wordt verdeeld door de Standaard Boekhandel, Lannoo, bol.com en meer.

Bezoek het platform


"Mijn moeder was mijn beste leraar, een mentor van medeleven, liefde en onbevreesdheid. Als de liefde een zoete bloem is, dan is mijn mama de mooiste roos." - Stevie Wonder


voor en door mama's

Sonia Pypaert is een ervaren mama en creëert samen met jonge mama Jolien Van der Meeren een wereld waar mama’s andere mama’s elkaar kunnen ontmoeten en wijsheid en ervaringen kunnen delen. Het Onder mama’s platform wordt gemaakt door en voor mama’s en wil op die manier elke mama bereiken.

Sonia Pypaert schrijft in 2020 een nieuw hoofdstuk in haar levensverhaal: “In deze periode van verstilling en bezinning, is de tijd rijp om Onder mama’s aan alle mama’s toe te vertrouwen. Onder mama’s wordt een wereld waar mama’s altijd onder mama’s zijn en wijsheid en ervaringen delen. Een wereld waar gesprekken met een grote openheid mogelijk worden want we praten te weinig met mekaar over de twijfels en kleine en grote zorgen. Elke moeder bouwt een imperium op vol wijsheid, met vallen en weer opstaan. Tijd nu om al die wijsheid en ervaringen te delen want die roze wolk is een volkssprookje dat omzichtig moet verteld worden. Onder mama’s is de roadmap voor een zorgeloze zwangerschap & machtig moederschap.”

Het verhaal

mama community

Uit ervaring weten we dat het leuk, leerrijk en plezant is om te praten onder mama's. Want wat is er liefdevoller dan samen je momentjes van geluk, je zorgen, je twijfels, … te delen met elkaar? Maak je nu lid van het Onder mama's forum en spreek met andere mama's over: babynamen, mom hacks, slapen, kinderwens, gezondheid, voeding en meer! Voor de zwangere mama's die graag in contact willen komen met andere zwangere mama's die voor dezelfde maand zijn uitgerekend zijn er de geboorteclubs. Hier kan je jouw zwangerschap nog intenser beleven met andere mama's in spé en kun je samen uitkijken naar de komst van je kleine schat.

Word nu lid
  • Zwanger worden
  • Zwangerschap
  • Baby
  • Mama & kind

podcast

In de Onder mama's podcast reeks hebben we enkele inspirerende en intieme gesprekken met ervaren moeders en zwangere mama's. De gesprekken volgen één rode draad: mama's praten onderling te weinig over hun twijfels en zorgen rond het moederschap. Daarom is het nu tijd om de waarheid te delen en het volkssprookje van de roze wolk te doorprikken.

Beluister de podcast

samenwerken?

Wil jij graag met Onder mama’s samenwerken? Er zijn nog super veel plannen met ons platform. Zo willen we graag ons team van mama-experten en mamabloggers vergroten. Wil je deal uitmaken van ons team? Neem dan een kijkje op onze website. Momenteel zijn we vooral op zoek naar experts die unieke informatie en content willen delen op het gebied van psychologische en fysieke ontwikkeling van baby’s, jonge kinderen en mama's. Ook mamabloggers die iets bijzonder te vertellen hebben en uit eigen ervaring kunnen schrijven zijn welkom om hun verhaal te delen.

Samenwerken


Volg Onder mama's op social media:


Facebook Onder mama's       Instagram Onder mama's      Spotify Onder mama's      Onder mama's Pinterest 


Loading
Loading