This website uses cookies to enhance your experience.

over the baby's corner


The baby’s corner, dat is winkelen met een eindeloze keuze in kwaliteitsvolle, veilige, duurzame en ecologische producten en hippe merken voor mama, baby en kind. Kom terecht in een grote inspirerende belevingswereld met meer dan 20.000 producten in de winkels in Nazareth en Hasselt én op de online shop. The baby's corner is steeds op zoek naar zalige collecties die kwaliteit en creativiteit combineren. 

missie & visie


Onze missie belooft the extra mile aan alle ouders en grootouders, persoonlijk contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. We willen de gids zijn voor de belangrijkste reis in hun leven tot ver na de babytijd.

missie & visie

team van mama's


Ons superteam bestaat vooral uit mama's, kortom: kenners met zeeën ervaring. Naast het rijke assortiment kan je dan ook bij ons terecht voor heel persoonlijk advies en daarvoor nemen we ook in alle rust de tijd!
 
ontmoet het team

geschiedenis


Ik ben Sonia Pypaert, ondernemer, auteur en oprichter van the baby's corner. Maar bovenal ben ik mama van drie prachtige kinderen, onder wie een zorgenkind. 25 jaar geleden heb ik besloten om een eigen levensverhaal te schrijven. Ik sloeg een andere weg in, ruilde mijn job als leerkracht economie voor mijn droom. In 1996 zwaaiden de deuren open van mijn eigen warme babywinkel the baby’s corner als een antwoord op mijn noden als prille mama.

door de jaren heen

"we willen de gids zijn voor de belangrijkste reis in het leven van mama's en papa's, tot ver na de babytijd"


duurzaamheid


Met een eigen eco-friendly label trekken we heel duidelijk de kaart van een duurzaam & ecologisch assortiment en willen we bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen. We kiezen bewust voor merken die duurzaamheid vooropstellen en ecologische producten produceren.

ecologische inzet

inclusief ondernemen


Als inclusieve onderneming zetten we in op diversiteit en hebben we hierbij oog voor het potentieel van elke werknemer. We werken samen met ortho-agogische centra en maken op deze manier het verschil op maatschappelijk vlak. Elk talent wordt erkend.

inclusief ondernemerschap

ambassadeur voor stichting pelicano


Kinderen zijn de toekomst en dat weet ondernemende mama Sonia Pypaert, zaakvoerster van the baby's corner en Onder mama's, maar al te goed. Met haar engagement onderstreept Sonia het belang van de strijd tegen kinderarmoede en roept ze bedrijfsleiders op om samen dit stijgend probleem op te lossen. “Vandaag zet ik mijn jarenlange ervaring, als mama én ondernemer, heel bewust in voor duurzaam en maatschappelijk ondernemerschap. Ik wil bijdragen aan nestwarmte en aan het krachtig en gelukkig opgroeien van kinderen”. - Sonia Pypaert

Meer info

welkom in de winkel


Grasduin lekker online, maar kom zeker eens op bezoek in de belevingswinkels in Nazareth en Hasselt en laat je royaal ontvangen. Voel je als in een sprookje de koning te rijk met al het moois dat the baby's corner etaleert.

een virtuele tour


we zijn er voor jou


Naast ons rijke assortiment kan je bij ons terecht voor heel persoonlijk advies en daarvoor nemen we ook in alle rust de tijd! Een bezoekje aan the baby’s corner, dat is op visite komen, ontvangen worden met open armen én een antwoord op al je vragen. 
Loading
Loading