This website uses cookies to enhance your experience.


ontzettend mooie collecties voor
de baby- en kinderkamer

Als het aan jou lag zou het babypark of het wiegje al maanden op voorhand klaarstaan voor de komst van je kleine lieveling. Wees gerust, je bent niet de enige! Geniet van de voorbereiding en het klaarmaken van dat knusse plekje. Bij ons vind je de ruimste keuze aan parkbekleding en bedlinnen voor iedere stijl. Een wieg en babypark zijn immers de eerste plaatsen waar je kleine ukje zal vertoeven en bovendien zijn ze dé eyecatcher van je interieur. Creëer dus een gezellig en vertrouwd plekje waarin jouw kindje helemaal tot rust kan komen. Met de juiste parkbekleding kan je je babypark bovendien volledig inrichten naar jouw eigen stijl. Denk maar aan een leuke parkligger en bijhorende parkomrander of een dromerige hemel die je babypark pas echt af maakt.

classic


De classic merken brengen exclusieve producten voor de allerkleinsten. De collecties ogen fragiel door de mooie, zeemzoete kleuren. De zachte materialen, de verfijnde afwerking en de soberheid laten je heerlijk wegdromen naar de komst van je kleine oogappel.

playful


Speelse collecties die bruisen van kleur, creativiteit, plezier en design vind je terug in de selectie playful merken. De fantasie van je kleine kapoen slaat op hol in deze prachtige tipi’s, het zachtste textiel en het meest leuke speelgoed.

scandinavian


De ontwerpen van de scandinavian merken zijn dankzij hun leuke, hedendaags designs perfect te integreren in je interieur. Deze moderne, kleurrijke collecties bevatten artikelen om jouw droomkamer tot in de puntjes af te werken. Van textiel en speelgoed tot meubelen en eetgerei, laat je verwonderen door de wondermooie collectie!

basic


De basic collecties brengen hedendaags, kleurrijk textiel met een niet te evenaren zachtheid en comfort. Kwalitatief en kleurrijk breiwerk aan voor baby’s, peuters en kleuters.

natural


Natural merken brengen keer op keer collecties die warmte en gezelligheid brengen. De zachte natuurtinten creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleintje. Eén voor één tijdloze stukken die gemakkelijk te combineren zijn.Loading
Loading