This website uses cookies to enhance your experience.

the baby's corner, trouwe partner van kinderdagverblijven

Heuglijk nieuws! The baby's corner is trotse partner van de Federatie Kinderopvang. De kinderopvang verdient alle steun, want kinderdagverblijven en dagmoeders hebben letterlijk onze toekomst in handen. Daarom werd op initiatief van UNIZO de Federatie Kinderopvang opgericht.


de federatie kinderopvang als steunpunt

De Federatie Kinderopvang staat voor een positieve en constructieve aanpak. Op een professionele en transparante manier willen ze de kinderopvang ondersteunen met informatie, advies en belangenbehartiging. De Federatie reikte dan ook de hand uit naar the baby's corner om mee te stappen in dit mooie verhaal.

the baby's corner: dé referentie in het leven van elk kind

In elke levensfase van het kind wilt the baby's corner dé referentie zijn. We gaan dan ook telkens op zoek naar partnerships waar deze waarden gemeenschappelijke raakvlakken zijn. In dit kader kan the baby's corner dagmoeders en kinderdagverblijven een aangepast assortiment aanbieden dat perfect aanleunt bij datgene waar ze nood aan hebben.

We grijpen onze kansen waar we kunnen om ons concept te verbeteren in functie van ons sociaal engagement en dit door innovatief en creatief ondernemerschap. Omdat we mee willen denken aan een zorgzame wereld voor mama, baby en kind zien we ons partnership met de Federatie Kinderopvang als meebouwen aan een betere wereld.


waarom lid worden?

  • de Federatie Kinderopvang verdedigt de belangen van sociale ondernemers in de kinderopvang
  • de Federatie Kinderopvang informeert & adviseert
  • ze volgen het beleid op de voet
  • ze bieden een inspirerend netwerk, aantrekkelijke kortingen en tal van ledenvoordelen
  • wie lid is van de Federatie Kinderopvang geniet ook van de dienstverlening en de voordelen van UNIZO

geniet van voordelen bij the baby's corner

The baby's corner werkt een aantrekkelijk geschenkpakket t.w.v. 100 euro uit voor nieuwe leden van de Federatie Kinderopvang. Bovendien genieten leden van 10% korting op al hun aankopen bij the baby's corner! Ook de ouders van kindjes die naar een kinderdagverblijf gaan dat aangesloten is bij de FKO krijgen 10% korting.

 

Word lid van de Federatie Kinderopvang 

 

Loading
Loading