This website uses cookies to enhance your experience.


the baby's corner bouwt mee aan de toekomst van kinderopvang


Heuglijk  nieuws! The baby's corner is trotse partner van de Federatie  Kinderopvang. De kinderopvang verdient alle steun, want  kinderdagverblijven en dagmoeders hebben letterlijk onze toekomst in  handen. Daarom werd op initiatief van UNIZO de Federatie Kinderopvang  opgericht. De Federatie Kinderopvang staat voor een positieve en constructieve aanpak. Op een professionele  en transparante manier willen ze de kinderopvang ondersteunen met  informatie, advies en belangenbehartiging. De Federatie reikte dan ook  de hand uit naar the baby's corner om mee te stappen in dit mooie  verhaal.

the baby's corner: dé referentie in het leven van elk kind

In elke levensfase van het kind wilt the baby's corner dé referentie  zijn. We gaan dan ook telkens op zoek naar partnerships waar deze  waarden gemeenschappelijke raakvlakken zijn. In dit kader kan the baby's  corner dagmoeders en kinderdagverblijven een aangepast assortiment  aanbieden dat perfect aanleunt bij datgene waar ze nood aan hebben.
We grijpen onze kansen waar we kunnen om ons concept te verbeteren in functie van ons sociaal engagement en dit door innovatief en creatief ondernemerschap. Omdat we mee willen  denken aan een zorgzame wereld voor mama, baby en kind zien we ons  partnership met de Federatie Kinderopvang als meebouwen aan een betere wereld.

waarom lid worden?

  • de Federatie Kinderopvang verdedigt de belangen van sociale ondernemers in de kinderopvang
  • de Federatie Kinderopvang informeert & adviseert
  • ze volgen het beleid op de voet
  • ze bieden een inspirerend netwerk, aantrekkelijke kortingen en tal van ledenvoordelen
  • wie lid is van de Federatie Kinderopvang geniet ook van de dienstverlening en de voordelen van UNIZO

geniet van voordelen bij the baby's corner

The baby's corner werkt een aantrekkelijk geschenkpakket t.w.v. 100 euro uit voor nieuwe leden van de Federatie Kinderopvang. Bovendien genieten leden van 10% korting op al hun aankopen bij the baby's corner! Ook de ouders van kindjes die  naar een kinderdagverblijf gaan dat aangesloten is bij de FKO krijgen 10% korting.
 
Word nu lid van de Federatie Kinderopvang 
 
Loading
Loading