This website uses cookies to enhance your experience.
 SALES -50%    Bopita -15%  •  New


first friends

samenwerken en inspireren


Ondernemers vinden elkaar in een nieuw merklabel: First Friends!

Positieve impact, affordable luxury, verwondering en een uitstekende service… dat is waar het nieuwe merklabel First Friends voor staat. Acht Vlaamse ondernemers staken de koppen bij elkaar en bundelen voortaan hun krachten onder het label First Friends.

Via het vernieuwde platform firstfriends.be willen de acht ondernemers (BMW Peter Daeninck, The Baby’s Corner, De Nachtwacht, Nouv’Eau, Wright., Everest Law, Casteur en Authority) hun klanten inspiratie brengen voor een exclusieve levensstijl. Vanuit hun ondernemerschap brengen ze elk hun verhaal over duurzaam ondernemen, het centraal zetten van de klant en het creëren van verwondering door premium, maar betaalbare producten of diensten. Samen willen ze de consument bereiken die op zoek is naar iets meer, een vleugje exclusiviteit en een persoonlijke behandeling wenst.

First Friends inspireert en informeert. Via een maandelijkse newsletter, socials en blog ben je altijd mee met de spannendste trends in luxury & lifestyle. First Friends is er voor wie geen nummer in de rij wil zijn. Voor levensgenieters die alleen met topkwaliteit tevreden zijn. Voor wie goed weet wat hij of zij wil, maar toch elke keer opnieuw verrast wil worden met regelmatig exclusieve community events - met jou op de eerste rij.

First Friends is het kwaliteitslabel voor klantbeleving.

benieuwd naar meer inspiratie?

Klik dan even door naar de First Friends website!

www.firstfriends.beLoading
Loading