This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER

Relaxkussen jersey sweet dreams Théophile&Patachou

Item No. 0100771 Théophile & Patachou
Price
€ 161,00
incl. tax
3week(s)
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description

Het relaxkussen van Théophile & Patachou uit de Sweet Dreams collectie is een absolute aanrader zowel tijdens als na de zwangerschap. Het kussen is multifunctioneel en kan voor alles gebruikt worden zelfs ideaal voor pijnlijke ruggen. Het kussen geeft een optimale ondersteuning voor het gehele lichaam. Hierdoor is het super eenvoudig om je baby te voeden. Het kussen is ook handig voor het aanleren van een zithouding aan je kleine spruit. Het kussen straalt zoveel comfort uit dat de nachtrust van de mama optimaal wordt. Zelfs je baby zal hem veilig en warm voelen met dit uniek relaxkussen. Er is toch geen twijfel meer mogelijk, alleen maar voordelen dus, shop hem nu online!

  • Samenstelling textiel: 100% Katoen

  • Machine wasbaar op 30°een fijn wasprogramma

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be

Reviews (1)
  • zalig voeding geven
    Dit kussen cadeau gekregen bij de geboorte van mijn dochtertje. Niet alleen is het een heel mooie, zachte stof ook is het een mega handig artikel om je kindje gemakkelijk te voeden. Heel tevreden van dit cadeautje.
    Loading
    Loading