This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER


rugzak & boekentas voor coole kids


Met onze blik op de toekomst, zetten we back to school toch alvast in de agenda, met stip met die nieuwe balpen. First things first, en dat is een eindeloze vakantie. Maar mocht het eens regenen in juli of augustus, kom dan maar heerlijk schuilen in onze winkel en doe de ronde van de schoolbank: etuitjes, schoolgerei, je outfit voor die eerste schooldag, stevige en stoere stappers. We leggen ze allemaal netjes klaar voor je want … school is cool!

Naar school met de mooiste boekentas, de hipste rugzak of een stoere trolley! The baby’s corner maakt van jou de coolste van de speelplaats. Ga volgens de laatste nieuwe trends back to school met de mooiste schooltas, rugzak of boekentas! Koop ze hier online bij the baby's corner.

jeune premier


Het Belgische merk Jeune Premier brengt boekentassen  met kleurrijke, stoere en originele prints. Oerdegelijk én superhip,  alle stijlen! Bij the baby's corner vind je het ruimste assortiment Jeune Premier: boekentas, rugzak en schoolaccessoires. Een Jeune Premier Mini, midi Jeune Premier of maxi Jeune Premier itbag? Of toch maar liever een trolley of een rugzak? Kleuterboekentas of schooltas lagere school? Ga op ontdekking tussen de vrolijke motiefjes en shop dé perfecte boekentas van Jeune Premier online voor jouw oogappel.
SHOP ONLINE

JP by jeune premier


Bij the baby's corner vind je het ruimste assortiment JP by Jeune Premier: boekentas, rugzak en schoolaccessoires.  Een Jp Paris boekentas? Of toch maar liever een JP Amsterdam rugzak?  Word de cool kid van de speelplaats en koop nu je JP schooltas op de  online shop.
SHOP ONLINE

kipling


Naar school met Kipling! Ga met je Kiplingboekentas, rugzak of trolley naar school en beleef de schooltijd van je leven. Het Belgische merk Kipling staat bekend om zijn ludieke en kleurrijke aapjes die vrolijk bengelen aan schootassen, boekentassen, rugzakken of pennenzakken. Wij zijn fan!
SHOP ONLINE


dé grootste keuze rugzakken & boekentassen!


Op zoek  naar een hippe boekentas peuter & kleuter of boekentas voor de  lagere school met bijpassende pennenzak? Een coole lunchbox of een  nieuwe outfit? Of je spruitje nu naar de peuterklas, kleuterklas of de  lagere school gaat, the baby's corner is een waar boekentassen paradijs: kleuterboekentassen, boekentassen voor het lager, rugzakken, trolleys en pennenzakken.  De eerste schooldag is bovendien altijd een beetje spannend. Een nieuw  jaar, nieuwe vriendjes, nieuwe leerkrachten... een nieuw begin! Ook jij  mag volledig in het nieuw zijn op jouw eerste schooldag.

herschel


Herschel ontwerpt kleurrijke rugzakken met leuke prints voor kinderen & jongeren. The baby's corner kiest voor een tijdloos design en moderne functionaliteit voor je kindje met de kleurrijke collectie van Herschel rugzakken! Herschel werkt met vernieuwende stevige materialen die niet door veel  andere merken worden gebruikt voor hun rugzakken en tassen. Denk  bijvoorbeeld aan een stoere rugzak in een combinatie van stevig en  robuust canvas en retro-details van imitatieleer.
SHOP ONLINE

lilliputiens


Lilliputiens' betoverende schoolcollectie maakt van elk uitstapje een heel bijzondere belevenis! De  collectie heeft een gedurfd design en is gemaakt van sterke, vernieuwende  materialen. Zo wordt elk uitje nog leuker! Laat je kleintje vergezellen door de stoere Marius de neushoorn, plezier maken met Roodkapje,  guitige avonturen beleven met waaghals Georges de maki of de stijlvolle Louise de eenhoorn. 
SHOP ONLINE


schooltas, rugzak of trolley?


In de peuter- & kleuterklas heb je maar een klein boekentasje nodig. Kies voor een rugzakje waar boterhammetjes, een tussendoortje en een setje reservekledij in kan. De rugzakjes in dierenvormen van Skip Hop of boekentasjes van Kipling, Lilliputiens, Trixie, Liewood, JP of Jeune Premier zijn hier ideaal voor.

Voor de lagere school heb je al een iets grotere boekentas nodig. Let hierbij vooral op het aantal vakken en het gewicht van de boekentas. Een boekentas mag slechts 10% van het lichaamsgewicht van jouw kind wegen. Tot en met het derde leerjaar is een boekentas met 1 vak waarin een ringmap past en zijzakjes voor schrijfgerei en een koek meer dan genoeg. Later zal je kind een dikkere map en meer boeken moeten meenemen. Let op, een stevige boekentas hoeft helemaal niet saai te zijn!

trixie


Met de nieuwe rugzakjes en boekentasjes van Trixie is je kindje helemaal klaar voor elke leuke uitstap of eerste schooldag. Ontdek de schattige peuter- & kleuterschooltasjes van Trixie!
SHOP ONLINE

elodie details


Elodie details maakt leuke kleuterrugzakjes voor hippe peuters! Ideaal voor kleine uitstapjes, speelgoed en knuffelbeertjes of een flesje drinken, boterhammetjes en een snack.
SHOP ONLINE

skip hop


Met dit schattige schooltasje van Skip Hop valt je allerkleinste spruitje zeker op. Er is voldoende plaats is voor een boterhamdoos, boekjes, stiftjes, …
SHOP ONLINE

liewood


Maak kennis met Liewood: een lifestyle merk waar alle kinderen en hun ouders dol op zijn! De kinderrugzakjes van Liewood zijn ideaal om spulletjes in mee te nemen!
SHOP ONLINE

ruitertassen


Ruitertassen creëert lederen boekentassen zoals in de tijd van toen. Nostalgie, topkwaliteit en héél veel charme is wat deze boekentassen zo uniek en tijdloos maakt. De Classic Kids collectie omvat de klassieke kleutertasjes, pennenzakken en schooltassen in traditionele kleuren zoals natural en ranger. In de Deco Kids collectie vind je diezelfde boekentassen, maar met een twist.
SHOP ONLINE

dé grootste keuze boekentassen

VAN PEUTER TOT MIDDELBARE SCHOOL

SHOP NU ONLINE
Loading
Loading