This website uses cookies to enhance your experience.

Droom weg in onze shop-in-shops

Kom op ontdekking in onze winkel en wandel doorheen onze unieke concept stores van de exclusieve merken Théophile & Patachou en First. Of kijk hoe de baby- of kinderkamer er zal uitzien in de shop-in-shop van Bopita. Ook voor de aankleding van het park, bed of ander leuk textiel kan je terecht in de leuke Koeka shop.


théophile & patachou

In diezelfde categorie van elegante babyartikelen, kan je in the baby’s corner ook een bezoekje brengen aan de uniek ingerichte Théophile & Patachou shop.

Het Belgische merk brengt kledij, kinderkamers, knuffels, verzorgingstassen, linnen, parkbekleding, accessoires en exclusieve kinderwagens. Ieder product van Théophile & Patachou wordt op een kwaliteitsvolle manier en tot in het detail afgewerkt. De collecties van Théophile & Patachou zijn sober en tijdloos.

 

my first collection

First en Théophile & Patachou zijn exclusieve merken van eigen bodem. De Belgische merken staan beiden bekend om hun verfijnde en kwalitatieve afwerking, hun zachte materialen en elegante ontwerpen voor de allerkleinsten.

Zo brengt First kleding, meubelen, accessoires, parkbekleding, textiel, verzorgingstassen,…voor baby’s tot en met 12 maanden. Bovendien kan je ook voor je kinderwagen terecht bij het merk. De collecties van First zijn herkenbaar aan hun zachte kleuren, sober tijdloos design en luxueuze afwerking. Endless Grey, Forever Blue & Pretty Pink zijn slechts enkele van de mooie collecties van First die je kan komen bewonderen in de speciaal ingerichte kamers van First.


bopita

Maar niet alleen voor je baby’tje kan je bij ons terecht. Ook voor grotere broer of zus hebben we heel wat in petto. Zo brengt het meubelmerk Bopita heel wat hippe, kwalitatieve en tijdloze meubels voor de baby-, kinder-, of tienerkamer.

Bezoek onze volledig ingerichte meubelafdeling van Bopita en ontdek hoe de kamer van jouw lieveling er gaat uitzien. Romantisch, stoer, modern of met een beetje kleur…Bopita heeft voor ieder wat wils. Bovendien vind je bij ons ook een ruim aanbod aan babyparken van Bopita.

koeka

Voor de inrichting van je kleintje zijn of haar kamer kan je zeker en vast eens een kijkje nemen in onze Koeka shop. Het merk brengt allerlei leuke accessoires én zacht textiel voor de wieg, het park, het bed, de autostoel, de kinderwagen, het verzorgingskussen,… en noem maar op. De producten van Koeka zijn herkenbaar aan de veelgebruikte stoffen zoals wafel, canvas, flanel, teddy en badstof.

Ontdek de collecties Amsterdam, Antwerpen, Florence, Oslo, Elba,… allen beschikbaar in verschillende leuke, vrolijke of zachte kleuren.


Loading
Loading