This website uses cookies to enhance your experience.


dag sinterklaasje


Ooo … die spanning op Sinterklaasnacht! Voor dag en dauw al wakker en met een klein hartje de trap afdalend en dan … fonkelende kinderoogjes vol verrukking bij al die mooie pakjes die hun naam fluisteren. Wat ons betreft, the baby’s corner gaat zijn favoriete seizoenen tegemoet en we kijken reikhalzend uit naar de Sint die – niet doorvertellen – elk jaar met een kop hete chocolademelk in de hand bij ons komt shoppen.

baby- & peuterspeelgoed


Spelen met je kleintje doe je al sinds dag één. Dat begint met de baby die gefascineerd kijkt naar bewegend speelgoed, liefst van al groot, rond en kleurrijk. En geef maar toe, ook jij tuurt stiekem mee naar al dat schitterends!

In onze grote speelgoedwereld voor de allerkleinste spruitjes maak je kennis met LilliputiensLittle DutchHabaPlanToys, ...

baby & peuter

kinderspeelgoed


Tijdens de weken voor Sinterklaast gonst het hier immers wanneer de hulppieten de pareltjes van speelgoed inpakken, speelgoed dat bedoeld is om te ontspannen, leren en de fantasie te stimuleren. Kijk net als Sint even op onze webshop, dan hoef je zelfs je warme stoel aan het haardvuur niet te verlaten.

De favorieten onder de merken? Dat zijn Haba knikkerbanen & spelletjesBobbin & Banwood kinderfietsen, WobbelModuLittle DutchKidkii & Misioo ballenbadjes, ...

voor kids

rijdend speelgoed

Loopfietsen, steps, kinderfietsen, loopwagentjes, driewielers, trapauto's
SHOP ONLINE

poppen & knuffels

Knuffels, poppen, muzikale knuffels, doudou's
SHOP ONLINE
Loading
Loading