This website uses cookies to enhance your experience.

the baby's corner


in nazareth én hasselt


Bij the baby's corner maken we van jouw ontdekkingsreis in baby- & kidswonderland een waar sprookjesverhaal. Ben je mama? Verwacht je een kindje? Of ben je op zoek naar het perfecte cadeau?  Bij ons vind je alles uit de leefwereld van baby, mama en kind. Met waaier aan kledingmerken, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed en meer dan 100 kinderwagens, wordt je bezoek aan the baby’s corner een ware beleving. Kom gezellig shoppen in onze winkels in Nazareth en Hasselt met alles voor jouw kindje.

Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth
Aldestraat 40
3500 Hasselt

team van mama's


Ons superteam bestaat vooral uit mama's. Naast het rijke assortiment kan je dan ook bij ons terecht voor heel persoonlijk advies en daarvoor nemen we ook in alle rust de tijd. Of je nu je geboortelijst aanlegt of op zoek bent naar advies, ons team van mama’s staat met veel plezier voor je klaar om je te helpen bij jouw zoektocht. Van harte welkom!

online shop én winkel


Grasduin lekker online, maar kom zeker eens op bezoek in onze winkel in Nazareth of Hasselt en laat je royaal ontvangen. Voel je als in een sprookje de koning te rijk met al het moois dat the baby's corner etaleert. Maar vooral: kom het allemaal eens uitproberen, besnuffelen, vastpakken en vraag ons honderduit!

geboortelijst, jouw droomlijst


Ontdek onze online geboortelijsttool waar aanstaande ouders hun droomlijst kunnen samenstellen en delen met hun familie en vrienden. Ga online aan de slag en/ of laat je begeleiden van a tot z door een ervaren team van mama's. We zijn voor jou beschikbaar in de winkel en via videocall. De keuze is helemaal aan jou!

geboortelijst

kleding voor baby, kind & mama


Welkom in de feelgood kledingafdeling met een ruime keuze aan doop-, suite-, communie- & feestkledij en casual kleding. van 0-16 jaar gaat je kindje steeds stijlvol en hip de dag door!

Ook voor mama's in spé hebben we een zalige collectie zwangerschapskleding én borstvoedingskleding waarvan je instant vrolijk  wordt. Onze collecties tillen elke mom-to-be moeiteloos op een roze wolk.

SHOP KLEDING

kinderwagenwonderland


Welkom op ons autosalon voor kinderwagens waar je je wandelwagen meteen kan uittesten. Vanaf de geboorte wordt je kinderwagen immers je dagelijkse reispartner. Kies er daarom één die bij jouw levensstijl past. Met meer dan 25 merken en tiptop mama advies vind je ongetwijfeld de kinderwagen van je dromen.

op stap

baby- & kinderkamer paradijs


Het inrichten en decoreren van je babykamer is een ritueel voor zowel mama als papa. Het wordt een droomkamer waar jullie allemaal samen tot rust zullen komen. Welkom voor een wandeling door onze sweet dreams corner met haar volledig ingerichte kamers en doe er oeverloos veel inspiratie op! Ook voor de decoratie en volledige aankleding van je kleintje z'n droomkamer kan je bij ons terecht!

baby- & kinderkamer

back to school


Van instappers in de kleuterklas tot tieners in het middelbaar. Van praktische pennenzak tot beresterke boekentas over onwijze outfit tot sportieve schoen en olijk ondergoed. Veilig op de fiets en in de auto, ook daar zorgen wij voor. En de boterhammendoos voor de bolleboos, die ligt klaar in tal van prints en kleurtjes! Schooltijd is ook speeltijd!

boekentassen

educatief & mooi speelgoed


Leren doe je het best (en het liefst) door te spelen! Spelen bevordert de ontwikkeling van het kind. Daarom selecteerden wij bij the baby’s corner bewust speelgoedmerken die hiertoe bijdragen. Bij ons vind je  leuk en educatief speelgoed voor de allerkleinsten en voor kids.

speelgoed


we zijn er voor jou


Naast ons rijke assortiment kan je bij ons terecht voor heel persoonlijk advies en daarvoor nemen we ook in alle rust de tijd! Een bezoekje aan the baby’s corner, dat is op visite komen, ontvangen worden met open armen én een antwoord op al je vragen.
Loading
Loading