This website uses cookies to enhance your experience.
Timboo Bamboo Belgisch duurzaam babymerk


timboo: belgisch, duurzaam en ecologisch  

natural softness of bamboo  

 
Timboo is een Belgisch kwaliteitslabel! Alle ecologische babyproducten zijn vervaardigd uit bamboevezel, op en top  milieuvriendelijk en bijzonder aangenaam voor je spruitje. Dankzij hun zachtheid, groot absorptievermogen en uitstekende luchtdoorlaatbaarheid zijn de artikelen van Timboo een echte musthave, yay!  

duurzame toekomst


Vandaag de dag hechten we allemaal meer en meer belang aan duurzaamheid. We kiezen dan ook allemaal massaal voor duurzame merkjes en producten. Dat is dan ook de reden waarom wij grote fan zijn van het merkje Timboo. Een Belgisch merk dat zich vooral focust op duurzaamheid en kwaliteit en gebruikt maakt van ecologische textiel zoals bamboe

shop Timboo

de voordelen van bamboe


Alle Timboo items zijn niet alleen super zacht, ze zijn ook gemaakt uit bamboe textiel. Bamboe is een van de meest ecologische textielsoorten ter wereld. Sommige producten die gemaakt zijn uit bamboe textiel zijn volledig biologisch afbreekbaar en dus heel goed voor het milieu. Daarnaast absorberen bamboe producten 60% meer vocht dan katoen en ze zijn van nature antibacterieel. Al deze voordelen vind je terug in de Timboo producten, een echte aanrader dus, niet alleen voor je kindje, maar ook voor de natuur! 

shop Timboo

timboo assortiment 


Timboo heeft een ruim assortiment aan producten die gekenmerkt worden door hun uitzonderlijk draagcomfort dankzij het gebruik van bamboetextiel. De volledige collectie, gaande van slabbetjes tot handdoeken, van waskussenhoezen tot badcapes, is superzacht én een snoepje voor het oog dankzij het mooi kleurenpalet. De kleuren worden steeds afgestemd op de trendkleuren, zodat jouw Timboospullen perfect in jouw interieur passen!

shop Timboo
Loading
Loading