This website uses cookies to enhance your experience.


van plastic afval tot oneindig veel mogelijkheden 


secure your playground 


Hoe kunnen we de speeltuin van onze kleine spruit veilig stellen in de toekomst? Een van de belangrijkste kernwaarden bij Trixie is duurzaamheid. Dagdagelijks doen ze er alles aan om de toekomst van onze planeet en dus ook die van jullie kindje veilig te stellen. Trixie wil met behulp van creatieve vaardigheden van duurzaamheid een must maken, in plaats van een nice to have.  Een 100% gerecycleerd project is slechts één van de vele stappen die ze zetten. Ontdek hieronder wat ze nog meer doen en hoe ze dit realiseren.

een duurzaam project om onze speeltuin te waarborgen 


Bij het ontwikkelen van nieuwe en leuke producten voor jullie kleine spruit schenkt Trixie veel waarde aan duurzaamheid. Ze willen het plastic in de zee niet langer zien als een bedreiging, maar als een feit. Trixie ging op onderzoek uit en bedacht een manier om het afval te hergebruiken. Ze ontdekten dat er garens gemaakt kunnen worden van plastic afval.  Zo creëerden ze met deze garens leuke regenjassen voor hippe jongens en meisjes, in allerlei leuke en vrolijke kleurtjes.

shop 100% gerecycleerde regenjassen

hoe worden 100% gerecycleerde regenjassen gemaakt?


In de eerste stap worden de plastic flessen die jij en jouw kindje gebruiken uit de stroom van plastic afval gehaald. Daarna wordt dit afval verwerkt tot garens waarmee duurzame en hoogwaardige stoffen gemaakt kunnen worden. Om de mooie regenjas van jouw kleine spruit te maken zijn ongeveer 40 flessen nodig. Op die manier creëert Trixie duurzame, milieuvriendelijke en niet te vergeten, hele mooie en hippe regenjassen die eeuwig meegaan en waar jouw kindjes eindeloos veel avonturen mee zal beleven.

shop 100% gerecycleerde regenjassen

ontworpen voor kinderen 


De hippe regenjassen van Trixie zijn ontworpen voor echte avonturiers met een groot hart voor de natuur en hun speeltuin. Ze hebben een handige ritssluiting zodat jouw kindje makkelijk zelf zijn/haar jasje kan sluiten, alsook een naamlabel en grote zakken om schatten in te bewaren.

shop 100% gerecycleerde regenjassen

100% gerecycleerd, zonder enige compromis 


De regenjassen zijn verkrijgbaar in de verschillende populaire Trixie thema's Mr. Polar Bear, Mrs. Rabbit, Mr. Fox, Mrs. Elephant en de nieuwste; Mr. Crocodile, Mrs. Mouse en Mr. Lion. De twee kleinste maten hebben schattige kleine dierenoortjes op de kap die vrolijk rondspringen bij het rennen en spelen.

shop 100% gerecycleerde regenjassen

join us! 


Door voor de producten van Trixie te kiezen ga jij mee in hun belofte om van de planeet een betere plek vol oneindige verbeelding te maken. Doe met ons mee! Laat jouw kleintje zijn/haar 100% gerecycleerde regenjas aandoen en laat hen eindeloos op avontuur gaan. Combineer de regenjas van jouw kindje met de vrolijke paraplu’s gemaakt van gerecycleerde stof voor nog meer plezier.

Trixie accessoires
Loading
Loading