This website uses cookies to enhance your experience.


de hipste discrete voedingskleding


“melk, de witte motor”


Toen wij zelf nog kind waren was dat de slogan waar je niet naast kijken kon. Ondertussen weet de wetenschap ook echt waarom. Maar naast de ontzettend rijke gezondheidsvoordelen, schept borstvoeding ook een intense band tussen baby en mama.
Met onze borstvoedingskleding kan je bovendien heel discreet én stijlvol voeden! Ideaal voor de echte fashion mommy’s.

comfortabele & stijlvolle borstvoedingslingerie


Niet alleen een goede borstvoedingsbeha is een must wanneer je je kindje voedt, ook comfortabele borstvoedingskledij mag zeker niet ontbreken in je kleerkast. Want wanneer je borstvoeding geeft, wil je je natuurlijk goed in je vel voelen.
In onze mum’s corner vind je mooie en vrouwelijk borstvoedingslingerie van onder andere Anita, Noppies en Mammae.

Borstvoedingskleding & positiekleding


In onze mum’s corner vind je een ruim aanbod aan handige, comfortabele en trendy borstvoedingskleding van merken zoals Séraphine, Pietro Brunelli, Fragile, Noppies, Mama Licious, Queen Mum, Love2wait,… en zoveel meer. Kies voor enkele goede basics zoals topjes en T-shirts of ga voor een hip borstvoedingskleedje of stylish jumpsuit.
 Ook met een borstvoedingsdoek kan je op een aangename en discrete manier borstvoeding geven. De handige doek kan je gemakkelijk aandoen. Je kindje kan in alle rust drinken en jij hoeft je geen zorgen te maken of ongemakkelijk te voelen. Bij ons vind je borstvoedingsdoeken in allerlei leuke kleuren en prints.

Loading
Loading